Girls und Panzer

ガールズ&パンツァー

Senshadou е традиционен спорт, който използва танкове от епохата на Втората световна война по време на двубои. Широко практикуван от жени и момичета, той се рекламира като форма на изкуство, насочено към това момичетата да станат по-видни в културата и по-привлекателни за мъжете. С времето става световен феномен и влиянието на senshadou води до създаването на световно първенство, което съвсем скоро ще се проведе в Япония.

Михо Нишизуми (Miho Nishizumi), която произхожда от поколения уважавани играчи, е в противоречие със спорта след травматизиращо събитие, което води до нейното оттегляне от играта и евентуално до разрив със семейството ѝ. За да се отклони колкото е възможно повече, тя се прехвърля в женската гимназия Ооарай, където senshadou програмата е прекратена. Въпреки това, с новините за предстоящите първенства, училището съживява програмата, а на Михо не е оставен друг избор, освен да се присъедини.

Сега, с помощта на няколко нови приятели, тя трябва да преодолее миналото си и отново да поеме командването на ескадрила от танкове, за да спаси училището си от затваряне и да докаже на семейството си, че за нея победата не е всичко.

Трейлър

За да изгледате всички 14 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾