Girls und Panzer

ガールズ&パンツァー

Английско заглавие:
Girls & Panzer
Премиера:
09/10/2012г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Sentai Filmworks
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sports, Military, School
Продуценти:
Lantis, Movic, Showgate, Cyclone Graphics

Senshadou е традиционен спорт, който използва танкове от епохата на Втората световна война по време на двубои. Широко практикуван от жени и момичета, той се рекламира като форма на изкуство, насочено към това момичетата да станат по-видни в културата и по-привлекателни за мъжете. С времето става световен феномен и влиянието на senshadou води до създаването на световно първенство, което съвсем скоро ще се проведе в Япония.

Михо Нишизуми (Miho Nishizumi), която произхожда от поколения уважавани играчи, е в противоречие със спорта след травматизиращо събитие, което води до нейното оттегляне от играта и евентуално до разрив със семейството ѝ. За да се отклони колкото е възможно повече, тя се прехвърля в женската гимназия Ооарай, където senshadou програмата е прекратена. Въпреки това, с новините за предстоящите първенства, училището съживява програмата, а на Михо не е оставен друг избор, освен да се присъедини.

Сега, с помощта на няколко нови приятели, тя трябва да преодолее миналото си и отново да поеме командването на ескадрила от танкове, за да спаси училището си от затваряне и да докаже на семейството си, че за нея победата не е всичко.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾