Girls und Panzer

ガールズ&パンツァー

Senshadou е традиционен спорт, който използва танкове от епохата на Втората световна война по време на двубои. Широко практикуван от жени и момичета, той се рекламира като форма на изкуство, насочено към това момичетата да станат по-видни в културата и по-привлекателни за мъжете. С времето става световен феномен и влиянието на senshadou води до създаването на световно първенство, което съвсем скоро ще се проведе в Япония.

Михо Нишизуми (Miho Nishizumi), която произхожда от поколения уважавани играчи, е в противоречие със спорта след травматизиращо събитие, което води до нейното оттегляне от играта и евентуално до разрив със семейството ѝ. За да се отклони колкото е възможно повече, тя се прехвърля в женската гимназия Ооарай, където senshadou програмата е прекратена. Въпреки това, с новините за предстоящите първенства, училището съживява програмата, а на Михо не е оставен друг избор, освен да се присъедини.

Сега, с помощта на няколко нови приятели, тя трябва да преодолее миналото си и отново да поеме командването на ескадрила от танкове, за да спаси училището си от затваряне и да докаже на семейството си, че за нея победата не е всичко.

Трейлър

За да изгледате всички 10 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

кога ще го има филма който съдържа 11 и 12 епизоди на бг съб

би ли превел и филма понеже той е последния епизод?

ще будат ли преведени 11и12 епизод

няма да има епизод 11 и 12 има филм и той е последния епизод но не е на бг съб

Кога ще излязат 11 и 12 епизод ?

няма да има епизод 11 и 12 има филм и той е последния епизод но не е на бг съб

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах