Gintama. Shirogane no Tamashii-hen

銀魂. 銀ノ魂篇

Английско заглавие:
Gintama. Silver Soul Arc
Премиера:
08/01/2018г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Bandai Namco Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Historical, Sci-Fi, Shounen, Parody, Samurai, Comedy
Продуценти:
TV Tokyo, Aniplex, Dentsu, Shueisha

След ожесточената битка на Ракуйоу (Rakuyou) неразказаното минало и истинската цел на безсмъртния лидер на Нараку (Naraku) - Утцуро (Utsuro), най-сетне биват разкрити. Като покварява резервите Алтана (Altana) на няколко планети, той успешно предизвиква намесата на най-големият враг на Тендошуу (Tendoshuu) - Освободителната армия на Алтана. Земята е основното бойно поле на тази междупланетна война, а големият план на Уцуро да унищожи планетата и себе си е почти изпълнен.

Атака на Централния терминал О-Едо (O-Edo) белязва началото на последната битка за връщане на земята на самураите. Йорозуя (Yorozuya) не се вижда никъде, шогунатът се е сринал и шогунът липсва, а хората са напълно безпомощни, докато Освободителната армия започва да граби Едо, за да се освободи от управлението на Тендошуу.

Дали, хванати в битката на две еднакво внушителни сили, Гинтоки (Gintoki), Кагура (Kagura), Шинпачи (Shinpachi) и бившите ученици на Шоуйоу Йошида (Shouyou Yoshida) ще могат да пренебрегнат различията си и да обединят съюзниците си, за да защитят онова, което им е скъпо?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾