Gintama' (Season 2)

銀魂'

След едногодишна пауза, Шинпачи Шимура(Shinpachi Shimura ) се завръща в Едо, но само, за да се натъкне на шокираща изненада: Гинтоки и Кагура, неговите Yorozuya членове, са станали напълно различни  хора! Бягайки объркан от централата на Yorozuya, Шинпачи установява, че всички обитатели на Едо са преминали през невероятно екстремни промени не само във външния си вид, но и в личността си. Най-невероятното, сестра му Отае се е омъжила за безсрамния началник и преследвач на Шинсенгуми - Исао Кондоу - и е бременна с първото им дете.
Озадачен, Шинпачи се съгласява да се присъедини към Шинсенгуми, по искане на Отае и Кондоу, и открива още по-изумителни трансформации в ход, както в така и извън редиците на организацията. Въпреки това, открива, че заместник-главен шериф Тошироу Хийжиката не се е повлиял от промените, Шинпачи и неговите не толкова приятни Шинсенгуми съюзници си дават за цел да върнат град Едо в това, с което са го запомнили.
С още повече мръсни шеги, пародии и неискрено и безсрамни постъпки, шайката на Гинтама следва екипа на Yorozuya през повечето от техните премеждия в оживения, изпълнен с извънземни свят на Едо.

Трейлър

За да изгледате всички 51 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

BEST COMEDI EVER PART 2

avatarДеактивиран акаунтпреди 12 месеца

продължение става се по-добро

Любими аниме 😎😎😎😎😎😎🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах