Gintama°

銀魂°

Гинтоки (Gintoki), Шинпачи (Shinpachi) и Кагура (Kagura) се завръщат като обожаващи забавното, но бедни членове на отбор Йорозуя. Живеейки в алтернативен Едо свят, където мечовете са забранени и извънземни са завладели Япония, любимите ни герои се опитват да се справят с каквато и да е работа, до която успеят да се докопат. Но Шинпачи и Кагура все още на са се изплатили... Гин-чан (Gin-chan) наистина ли е изразходил толкова много пари в игра на пачинко?

Една вечер, докато Гинтоки се прибира пиян към вкъщи, той вижда как наблизо се разбира извънземен кораб. От кораба се появява смъртоносно ранен член на екипажа, който му дава дава странно устройство с формата на часовник, с предупреждението, че е невероятно мощно и трябва да бъде опазено. На следващата сутрин обаче, махмурлията без да се усети размазва не будилника, а странното устройство! Тогава той открива, че светът извън апартамента му е застинал. С Кагура до себе си, Шинпачи решава да поправи грешката си. Но както на всички ни е пределно ясно, нищо не е толкова просто за екипа на Йорозуя.

Пълен с ироничен хумор и моменти на искрена емоция, трети сезон на Gintama ще ни покаже Гинтоки и приятелите му как се изправят пред най-забавните си приключения и най-опасни кризи досега.

Трейлър

За да изгледате всички 51 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

96 comedia + 4 action =

avatarДеактивиран акаунт19/Nov/2020г. 13:49ч.

Съчетание на комедия и екшън е първо място

avatarДеактивиран акаунт05/Mar/2020г. 18:03ч.

По-смешно и е от първо.Не, всички са смешни и забавни😄 😃 😅

Любими аниме ❤️❤️

avatarДеактивиран акаунт14/Jan/2020г. 19:57ч.

😆 😄 😂

avatarДеактивиран акаунт14/Jan/2020г. 19:57ч.

Много смешно

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах