Gintama°

銀魂°

Английско заглавие:
Gintama Season 4
Премиера:
08/04/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
51
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Bandai Namco Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Historical, Sci-Fi, Shounen, Parody, Samurai, Comedy
Продуценти:
TV Tokyo, Aniplex, Dentsu

Гинтоки (Gintoki), Шинпачи (Shinpachi) и Кагура (Kagura) се завръщат като обожаващи забавното, но бедни членове на отбор Йорозуя. Живеейки в алтернативен Едо свят, където мечовете са забранени и извънземни са завладели Япония, любимите ни герои се опитват да се справят с каквато и да е работа, до която успеят да се докопат. Но Шинпачи и Кагура все още на са се изплатили... Гин-чан (Gin-chan) наистина ли е изразходил толкова много пари в игра на пачинко?

Една вечер, докато Гинтоки се прибира пиян към вкъщи, той вижда как наблизо се разбира извънземен кораб. От кораба се появява смъртоносно ранен член на екипажа, който му дава дава странно устройство с формата на часовник, с предупреждението, че е невероятно мощно и трябва да бъде опазено. На следващата сутрин обаче, махмурлията без да се усети размазва не будилника, а странното устройство! Тогава той открива, че светът извън апартамента му е застинал. С Кагура до себе си, Шинпачи решава да поправи грешката си. Но както на всички ни е пределно ясно, нищо не е толкова просто за екипа на Йорозуя.

Пълен с ироничен хумор и моменти на искрена емоция, трети сезон на Gintama ще ни покаже Гинтоки и приятелите му как се изправят пред най-забавните си приключения и най-опасни кризи досега.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾