Ginga Eiyuu Densetsu

銀河英雄伝説

150-годишната патова ситуация между двете междузвездни суперсили, „Галактическата империя“ и „Алианса за свободни планети“, приключва с възникването на ново поколение лидери - идеалистичният военен гений Райнард фон Лоенграм (Reinhard von Lohengramm) и опазваният FPA историк, Янг Уенли (Yang Wenli).

Докато Райнард се изкачва в редиците на империята, с помощта на своя приятел Зигфрид Кирхайс (Siegfried Kircheis), той ще трябва да се бори не само с войната, но и с остатъците от рушащата се династия Голдбаум (Goldenbaum), за да освободи сестра си от Кайзер и да покори човечеството като единствения истински владетел. Междувременно, от другата страна на галактиката, Янг (Yang) - силен привърженик на демократичните идеали - трябва твърдо да стои зад убежденията си, въпреки борбата на FPA, и да покаже на своя ученик Джулиан Минтц (Julian Mintz), че автокрацията не е единственото решение.

Докато идеологиите на двете страни се сблъскват сред многобройните жертви на войната, двамата стратегически ръководители трябва да си зададат въпроса каква е истинската причина за тяхната битка.

Трейлър

За да изгледате всички 19 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾