Ginga Eiyuu Densetsu

銀河英雄伝説

Английско заглавие:
Legend of the Galactic Heroes
Премиера:
08/01/1988г.
Тип:
OVA
Епизоди:
110
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
26 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Artland, Madhouse, Magic Bus
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Sci-Fi, Drama, Military, Space
Продуценти:
Kitty Films

150-годишната патова ситуация между двете междузвездни суперсили, „Галактическата империя“ и „Алианса за свободни планети“, приключва с възникването на ново поколение лидери - идеалистичният военен гений Райнард фон Лоенграм (Reinhard von Lohengramm) и опазваният FPA историк, Янг Уенли (Yang Wenli).

Докато Райнард се изкачва в редиците на империята, с помощта на своя приятел Зигфрид Кирхайс (Siegfried Kircheis), той ще трябва да се бори не само с войната, но и с остатъците от рушащата се династия Голдбаум (Goldenbaum), за да освободи сестра си от Кайзер и да покори човечеството като единствения истински владетел. Междувременно, от другата страна на галактиката, Янг (Yang) - силен привърженик на демократичните идеали - трябва твърдо да стои зад убежденията си, въпреки борбата на FPA, и да покаже на своя ученик Джулиан Минтц (Julian Mintz), че автокрацията не е единственото решение.

Докато идеологиите на двете страни се сблъскват сред многобройните жертви на войната, двамата стратегически ръководители трябва да си зададат въпроса каква е истинската причина за тяхната битка.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾