Gin no Saji

銀の匙

Юго Хачикен (Yuugo Hachiken) е ученолюбив, трудолюбив и уморен от опитите си да оправдае очаквания, на които не просто не може да отговори. С началото на новата учебна година, той решава да се запише в селскостопанската гимназия Ооезо (Ooezo Agricultural High School) - интернат, разположен в провинцията на Хокайдо - като начин да избяга от стреса, внесен от неговите родители.

В началото убеден, че ще се справи добре в тази нова за него среда, талантливите му съученици бързо му показват обратното - хора, които цял живот са живели във ферми и знаят почти всичко, що се отнася до храната, зеленчуците и дори физиологията на добитъка! Независимо дали става дума за събуждане в пет сутринта за усилена работа или да се грижи за селскостопански животни, Хачикен е пълен аматьор когато става дума за суровия селскостопански живот.

Gin no Saji проследява комедийната история на млад ученик, докато се опитва да се впише в изцяло нова среда, срещайки много уникални хора по пътя си. Докато се опитва да оцени заобикалящата го среда, Хачикен се надява да открие мечтите си, за да може да получи шанса за пълноценен живот според собствените си убеждения.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾