Ghost Hunt

ゴーストハント

Докато са на училище, Май Танияма (Mai Taniyama) и ​​нейните приятели обичат да си споделят призрачни истории. Естествено, изоставената училищна сграда до техния кампус, се превръща в център на много призрачни истории. По време на една от историите, те биват прекъснати от мистериозна мъжка фигура. Оказва се, че е седемнадесетгодишният Шибуя Казуя (Shibuya Kazuya), който е президент на компанията за психологически изследвания "Шибуя" (Shibuya). Оказва се, че е привикан от директора, за да разследва историите около изоставената училищна сграда.

На следващия ден, по пътя си към училището, Май минава през въпросната училищна сграда. Докато изследва странна камера, която забелязва вътре, младото момиче остава изненадана, че забелязва помощника на Казуя. Младото момиче несъзнателно проваля разследването, след като разбива камерата, а помощникът на Казуя се ранява.

Казуя наема насила Май, за да може да плати за камерата и да замени пострадалия помощник. От този момент нататък, ученичката започва да научава за паранормалния свят и професията за лов на призраци.

Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

едно от любимите ми Анимета <3

Анимето е страхотно. На някои епизоди ще те оплаши. В vbox7 ги има всички епизоди преведени на български.

Всички епизоди са добавени, приятно гледане! 😻

Едно страхотно аниме!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах