Gensou Sangokushi -Tengen Reishinki-

幻想三國誌 -天元霊心記-

Английско заглавие:
Fantasia Sango - Realm of Legends
Премиера:
11/01/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
GEEKTOYS
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Historical
Продуценти:
Tohokushinsha Film Corporation

Въпреки поражението си, останалите фракции на Тайпинската революция (Taipingtao Revolution) продължават да се съпротивляват, като потапят Китай в една сякаш безкрайна война. Нещо повече, негативните емоции, останали след огромния брой жертви на въстанието, започват да образуват миазъм, който ражда злокачествени същества, наречени „уанлян“. Тези същества могат да обладават хората и да ги превръщат в ужасяващи демони, като по този начин причиняват още повече смърт и миазъм и се завъртат в порочен кръг, който още повече отчайва земите.

Като контрамярка безсмъртните божества, известни като „Тианюан“ (Tianyuan), избират определени хора за „ловци“. Придружават ги „Гуижан“ (Guizhan) - специалисти, създадени от Тианюан, които могат да поглъщат миазма и да се превръщат в демони, действайки като незаменими оръжия срещу уанлиан.

След като трагичен инцидент с излязъл от контрол Гуижан предизвиква разпускането на Шеста ловна дружина, Тианюан назначават трима обещаващи ловци - Ци Инг (Ji Ying), Сяо Шун (Qiao Xun) и Ян Дин (Yan Ding), за да реформират групата. По неизвестна причина обаче, Тианюан назначават и Сяо Лин (Xiao Ling) - младият Гуижан, отговорен за падането на предишната единица, да се бие заедно с триото. Въпреки нарастващото напрежение, членовете на възстановения екип трябва да преодолеят различията си и да използват колективно способностите си, за да постигнат победа срещу общия враг.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾