Kaleido Star

カレイドスター

Английско заглавие:
Kaleido Star: New Wings
Премиера:
03/04/2003г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
51
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
G&G Entertainment, Gonzo
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Sports, Drama, Shoujo, Comedy
Продуценти:
Production I.G, TV Tokyo, Hal Film Maker, HoriPro, MediaNet

Сцената Калейдо е известна в цял свят с това, че завладява публиката с невероятната си акробатика, новаторски съчетания и екстравагантни костюми и декори. Това е място, където гостите могат да повярват в магията, а Сора Наегино (Sora Naegino) не иска нищо повече от това да стане част от тази магия, като сама стане акробат в прочутия цирк.

За да осъществи мечтата си, тя пътува от Япония до Калифорния, за да се яви на прослушване за място в групата. Сора обаче научава, че се нуждае от много повече от природния си талант, за да донесе радост на тълпата. Тя бързо открива колко трудно е да бъдеш професионален изпълнител, където залозите - и каскадите - са по-високи, а грешките означават опасност! За да изнесе представления, достойни за сцената на Калейдо, тя ще трябва да издържи на строги тренировки, нестандартни задачи, жестока конкуренция и лудориите на един пакостлив дух на име Глупчо (Fool).

Ще успее ли Сора да достигне нови висоти, да намери нови приятели, да преодолее страховете си и да надскочи собствените си граници, за да стане Звезда на Калейдо?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾