Gabriel DropOut

ガヴリールドロップアウト

От векове Рая изисква от своите млади ангели да живеят да се учат сред хората, за да станат пълноправни ангели. Това важи дори и за най-високите класове ангели като Габриел Уайт Тенма (Gabriel White Tenma), която вярва, че нейната мисия е да бъде един велик ангел, който ще донесе щастие на човечеството. Но нейната крайна цел е възпрепятствана когато се пристрастява към земните видеоигри и накрая става хикикомори. Провъзгласявайки се за „Faillen Angel“, тя е апатична към всичко останало, за голяма досада на демона Вигнете Април Цукиносе (Vignette April Tsukinose), с когото Габриел се сприятелява в ранните си ангелски дни на Земята.

Опитите на Вигнете да я върне обратно към предишното си аз са напразни, тъй като Габриел проваля всякакъв опит за промяна на ценния ѝ начин на живот. Докато прекарват времето си на Земята, те се срещат с две ексцентрични личности. Едната е ангелът Рафиел Айнсворт Шираха (Raphiel Ainsworth Shiraha), който е съученик на Габриел със склонности към садизъм, а другата е демонът Сатаничиа Макдоуел Курумизава (Satanichia McDowell Kurumizawa), тромава самопровъзгласила се бъдеща владетелка на подземния свят.

Gabriel DropOut проследява комедийния живот на тези четирима приятели, които не успяват особено да разберат какво наистина означава да бъдеш демон или ангел.

Трейлър

За да изгледате всички 14 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾