Fuuto Tantei

風都探偵

Английско заглавие:
Fuuto PI
Премиера:
01/08/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
25 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Kai
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Mystery, Seinen, Drama, Supernatural, Police
Продуценти:
Toei Video, Bandai, Magic Capsule, Bandai Spirits, ADK Emotions

В град Фууто (Fuuto) престъпниците използват USB устройства, наречени „Гая спомени“ ("Gaia Memories"), за да се превръщат в свръхмощните чудовища Допанти (Dopants), които всяват хаос в иначе мирния град. Въпреки това, има и герои, които използват Гая спомените, за да се борят с тези престъпници. Един от тях е самопровъзгласилият се за закоравял детектив Шоутароу Хидари (Shoutarou Hidari). С помощта на остроумния си партньор, Филип (Philip), двамата се превръщат в Kamen Rider W - легендарния герой на град Фууто.

След падането на Музея - злата организация, отговорна за много престъпления във Фууто - производството и разпространението на Гая спомени е спряно. Въпреки това остатъците от тях все още са в обществото и се продават на черния пазар на високи цени. Така двамата от детективска агенция Наруми (Narumi) все още нямат време за разпускане. Все още се срещат допанти и агенцията получава все повече клиенти, които твърдят, че са преживели свръхестествени явления.

Независимо от тежкия характер на задачата, Kamen Rider W обещава, че тези, които наранят Фууто, неизбежно ще преброят греховете си.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾