Fumetsu no Anata e

不滅のあなたへ

"То" е мистериозно безсмъртно създание, изпратено на Земята без никакви емоции или идентичност. Въпреки това е способно да приема формата на обкръжаващи го неща със силна енергия.

Първоначално "То" е сфера. След това започва да имитира формата на скала. Когато температурата започва да пада и снегът пада върху мъха, "То" наследява мъха. Когато ранен, самотен вълк идва накуцвайки и ляга да умре, създанието приема формата на животното. Накрая "То" придобива самосъзнание и започва да обикаля празната тундра, докато не попада на едно момче.

Момчето живее само в призрачен град, който възрастните отдавна са изоставили в търсене на рая, за който се казва, че съществува отвъд безкрайното море от бяла тундра. Техните опити обаче се оказват напразни и сега момчето е в критично състояние. Придобивайки формата на момчето, "То" тръгва на безкрайно пътешествие, в търсене на нови преживявания, места и хора.

Трейлър

За да изгледате всички 1 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Вече забелязвам трето заглавие на това аниме - За теб, Безсмъртни; В името на вечността ти; Пътят към вечността ти.

+"За твоето безсмъртие" от EasternSpirit😂 Предлагам в отделен прозорец тук да се впишат всичките, хахахах

Да, да, и аз тъкмо това видях 😆

Важното е да си вечно безсмъртен! 😂 И суба да е от Hiromi. Вече са 4 преводите. 😅

Абе, да сме живи и здрави, още три превода да се пуснат. :Д

От доста време чакам това заглавие. Много красиво направено аниме. Анимацията, цветовете, арта и soundtrack-овете са много класни. По принцип не си падам по Super Natural-Drama заглавията, ако не са смесени с Action например, но това аниме ме заинтригува. Ще го чакам и гледам с интерес.

Мда звучи интересно

Ще си го добавя, изглежда интересно!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах