Fullmetal Alchemist: Brotherhood

鋼の錬金術師 FULLMETAL ALCHEMIST

Алхимията е обвързана с правото на Еквивалента Размяна - нещо, което младите братя Едуард(Edward) и Алфонс Елрик(Alphonse Elric) все още не разбират. Двамата загубват майка си, поради неизличима болест. Отчаяни, след дълги проучвания решават да използват забранена алхимия табу, за да я върнат. За това и плащат ужасна цена - Едуард губи левия си крак, Алфонс физическото си тяло. Едуард жертва дясната си ръка и дава шанс на по-малкия си брат да живее, заключвайки душата му в метална броня. Отчаян и самотен с надеждата, че може би скоро ще се върнат в нормалните си тела, го вдъхновява да изгради върху себе си метални крайници, наречени "automali" и да стане държавен алхимик на Fullmetal Alchemist.
След три години проучвания, братята търсят Философския камък, митична реликва, която позволява на алхимиците да преодолеят Закона за Еквивалентната Размяна. Дори и с военните си съюзници Колонел Рой Мустанг, лейтенант Риза Хаукйе и полковник Маес Хюз, братята се оказват хванати в национална конспирация, която ги води не само до истинската същност на неуловимия Философски камък, но и за мътната история на страната им.
Между намирането на сериен убиец и състезанието с времето, Едуард и Алфонс трябва да си зададат въпроса дали това, което правят, ще ги направи отново хора.... или ще им вземе и малкото останала човечност.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...
avatarДеактивиран акаунтпреди 4 месеца

Най-добрият боен шоунен!

Обожавам това аниме! 😍 💟

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах