Fullmetal Alchemist: Brotherhood

鋼の錬金術師 FULLMETAL ALCHEMIST

Алхимията е обвързана с правото на Еквивалента Размяна - нещо, което младите братя Едуард(Edward) и Алфонс Елрик(Alphonse Elric) все още не разбират. Двамата загубват майка си, поради неизличима болест. Отчаяни, след дълги проучвания решават да използват забранена алхимия табу, за да я върнат. За това и плащат ужасна цена - Едуард губи левия си крак, Алфонс физическото си тяло. Едуард жертва дясната си ръка и дава шанс на по-малкия си брат да живее, заключвайки душата му в метална броня. Отчаян и самотен с надеждата, че може би скоро ще се върнат в нормалните си тела, го вдъхновява да изгради върху себе си метални крайници, наречени "automali" и да стане държавен алхимик на Fullmetal Alchemist.

След три години проучвания, братята търсят Философския камък, митична реликва, която позволява на алхимиците да преодолеят Закона за Еквивалентната Размяна. Дори и с военните си съюзници Колонел Рой Мустанг, лейтенант Риза Хаукйе и полковник Маес Хюз, братята се оказват хванати в национална конспирация, която ги води не само до истинската същност на неуловимия Философски камък, но и за мътната история на страната им.

Между намирането на сериен убиец и състезанието с времето, Едуард и Алфонс трябва да си зададат въпроса дали това, което правят, ще ги направи отново хора.... или ще им вземе и малкото останала човечност.


Трейлър

За да изгледате всички 64 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Забавно е ,че има герой от FMA който не понасям а тук в FMAB ме радва 😆

Mn qko anime preporuchvam

Започнах да гледам Brotherhood и имам чувството,че FA от 2003 е по-подробно раздробено в епизоди до колкото в това аниме една история се случва в един епизод а там се развиваше в 3-4 и беше по-подробно,въпреки че Brotherhood има повече епизоди. Прав ли съм?

напълно подкрепям мнението ти

Това аниме заслужава да бъде толкова известно, 11/10, пожелавам на всеки да изпита изживяването да го изгледа!

Едно от най-добрите, определено :)

Каква е разликата между Fullmetal Alchemist: Brotherhood и Fullmetal Alchemmist?

Едното е по мангата, а другото не

Da,ako ne se luja brotherhood e po mangata

ако искате да изгледате анимето по бързо това са епизодите които можете да пропуснете1, 27 а пък ако искате да сте по мангата може да пропуснете 1,4,13,14,27

Не те разбрах точно аз изгледал full metal alchemist сега на кой неепизод трябва да отида за да съм там докъдето ед заседна от другата страна на портата

Второ място в най любимите ми анимета това аниме е съвършено

Обичам всичко свързано с това аниме

браво за превода и качването анимето ми едно от любимите

това е първото аниме което гледах и от него се запалих да гледам анимета

Това е толкова хубаво аниме ,че ще почна да го гледам за втори път. Откровено го препоръчвам! :D

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах