Fullmetal Alchemist

鋼の錬金術師

Едуард Елрик (Edward Elric) е млад брилянтен алхимик, който е загубил много от дванадесетгодишния си живот - когато той и брат му Алфонс (Alphonse) се опитват да възкресят мъртвата си майка чрез забранения акт на човешка трансмутация, Едуард губи брат си, заедно с два от крайниците си. С върховните си алхимични умения, той обвързва душата на Алфонс с голяма броня.

Година по-късно, когато Едуард бива провъзгласен за пълноправен алхимик на страната, той потегля заедно с по-малкия си брат, за да се добере до Философския камък. Говори се, че известният митичен обект е способен да засили главоломно способностите на алхимика, позволявайки им да заменят основния закон на алхимията - за да спечели нещо, алхимикът трябва да жертва нещо на същата стойност. Надеждите на Едуарт са да се докопа до ресурсите на военните, за да намери легендарния камък и да възстанови неговото тяло и това на брат Алфонс. Но братята Елрик скоро разбират, че философският камък притежава много повече мощ, въвличайки се в епицентъра на много по-тъмна битка, отколкото биха могли да си представят.

Трейлър

За да изгледате всички 51 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Уникално аниме 🥰😍

Прекрасно аниме! Едно от любимите ми. Още помня времето когато го даваха на български език по Super 7. Не се забравя! Аниме, което всеки трябва да изгледа! Учи хора на невероятно много неща 😍 😍 😍

прекрасни времена бяха, когато го даваха по super 7

прекрасни времена бяха когато имаше супер 7

Радвам се, че имс един сайт в който има всички епизоди преведени 😭

просто класика 💓

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах