Full Metal Panic? Fumoffu

フルメタル・パニック? ふもっふ

Премиера:
26/08/2003г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Kyoto Animation
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Comedy, School
Продуценти:
Tatsunoko Production, Kadokawa Shoten, Fuji TV, Imagica, Rakuonsha, Kadokawa Pictures Japan, KlockWorx, Happinet Pictures, Animation Do

Сержант Соске Сагара (Sousuke Sagara) се завръща в гимназия „Джиндай“, за да защити от всякаква заплаха скъпоценния военен актив Канаме Чидори (Kaname Chidori). Липсата на социални умения и опит в реалния живот обаче водят до комични, но опасни ситуации, които застрашават спокойния училищен живот, за който Канаме копнее. Тъй като Соске продължава да внася в училището широк набор от оръжия като средство за справяне със заплахите - реални или фалшиви - Чидори се бори да изпълни задълженията си на заместник-председател на ученическия съвет, като същевременно го държи под контрол.

За да осигури успешна мисия, Сагара понякога е принуден да използва костюма на известен талисман от увеселителен парк, наречен Бонта-кун. С помощта на техническите си познания той в крайна сметка трансформира пищната униформа в авангарден екзоскелет, който има само един дефект - гласовият преводач може да произнася единствено „мофу“.

Full Metal Panic? Fumoffu“ описва приключенията на Канаме и Соске, които се опитват да живеят нормално в училище въпреки хаоса, който неволно предизвикват.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾