Full Metal Panic!

フルメタル・パニック!

Екипиран с модерно снаряжение и специализирана войска, частната военна организация Митрил (Mithril) се стреми да потуши световния тероризъм и всички заплахи за мира на земята. Организацията е задвижвана от „Whispered“ - индивиди, които притежават интуитивни знания и забележителната способност да създават мощни устройства и машини.

Седемнадесетгодишният Соске Сагара (Sousuke Sagara) е сержант в Митрил, който е назначен да защитава бъдещия „Whispered“ Канаме Чидори (Kaname Chidori). Наредено му е да се присъедини към класа ѝ в гимназията и да бъде възможно най-близо до нея, за да не попадне в ръцете на врага. Е, стига да може да се слее сред съучениците ѝ, без да разкрива истинската си самоличност.

Соске, който е отгледан на бойното поле и има много малко познания в начина на живот на средностатистическия гимназист, той трябва да се адаптира към нормалния училищен живот, за да може да защитава Канаме. Вражеските сили обаче вече са започнали да правят ходовете си и той ще разбере, че неприятелят за Whispered момичето може да се окаже много по-познат, отколкото е очаквал.

Трейлър

За да изгледате всички 24 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Старите анимета са толкова по-добри от НОВИТЕ. Давам му 10/10

Много вярно!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах