Full Metal Panic!

フルメタル・パニック!

Премиера:
08/01/2002г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Gonzo
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Mecha, Comedy, Military
Продуценти:
Kadokawa Shoten

Екипиран с модерно снаряжение и специализирана войска, частната военна организация Митрил (Mithril) се стреми да потуши световния тероризъм и всички заплахи за мира на земята. Организацията е задвижвана от „Whispered“ - индивиди, които притежават интуитивни знания и забележителната способност да създават мощни устройства и машини.

Седемнадесетгодишният Соске Сагара (Sousuke Sagara) е сержант в Митрил, който е назначен да защитава бъдещия „Whispered“ Канаме Чидори (Kaname Chidori). Наредено му е да се присъедини към класа ѝ в гимназията и да бъде възможно най-близо до нея, за да не попадне в ръцете на врага. Е, стига да може да се слее сред съучениците ѝ, без да разкрива истинската си самоличност.

Соске, който е отгледан на бойното поле и има много малко познания в начина на живот на средностатистическия гимназист, той трябва да се адаптира към нормалния училищен живот, за да може да защитава Канаме. Вражеските сили обаче вече са започнали да правят ходовете си и той ще разбере, че неприятелят за Whispered момичето може да се окаже много по-познат, отколкото е очаквал.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾