Fukigen na Mononokean

不機嫌なモノノケ庵

Английско заглавие:
The Morose Mononokean
Премиера:
28/06/2016г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Pierrot Plus
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Demons, Supernatural, Comedy
Продуценти:
Square Enix, AT-X, Age Global Networks, Docomo Anime Store, Yomiuri TV Enterprise, Tokuma Japan Communications, Kanon Sound, RAY

Началото на гимназиалната кариера на Ханае Ашия (Hanae Ashiya) не е лесно - той прекарва цялата първа седмица в лазарета, а необяснимото му състояние само се влошава. Причината за мъките му е мистериозно пухкаво същество, което се е привързало към него, още от както се натъква на мъника ден преди началото на училището.

Тъй като здравето му все повече се влошава, а създанието продължава да расте, Хана се натъква на флаер, рекламиращ екзорсист, който твърди, че може да прогонва йокай (youkai). Отчаян и без нищо за губене, той се обажда на номера и се отправя към Мононокеан (Mononokean) - малка чаена стая, която внезапно се появява до лазарета. Необщителният Харуицуки Абено (Haruitsuki Abeno) с неохота помага на Хана, но иска заплащане за тази услуга. За ужас на болния, той не може да си позволи таксата и му се налага да стане служител в чаената стая, за да погаси дълга си. За да станат нещата още по-зле, новият му шеф всъщност е един от съучениците му. Ако Хана се надява някога да се отърве от този дълг, той трябва да се сработи с Абено, за да могат да насочват различни опасни, странни и интересни йокай обратно в Подземния свят.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾