Fruits Basket

フルーツバスケット

Премиера:
05/07/2001г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
26
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Deen
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Romance, Drama, Shoujo, Slice of Life, Comedy
Продуценти:
TV Tokyo, Nihon Ad Systems, King Records

След инцидент, в който губи майка си, 16-годишната Тоору (Tooru) се мести с дядо си, но тъй като се правят ремонти в дома му не е в състояние да продължи да живее при него. Тъй като се страхува да остане при семейството си, защото ще я критикуват, но не иска и да натовари своите приятели, момичето се принуждава да живее самичка в палатка в гората.

Една вечер, докато се прибира от работа, тя намира палатката си заровена под свлачище. "Принцът" на училището, Юки Сома (Yuki Souma), заедно с братовчед му Шигуре Сома (Shigure Souma), се натъкват на Тоору и решават да я поканят да остане при тях, докато ремонтите на дядо ѝ не приключат.

При пристигането си в къщата на Сома, Тоору открива тайната им - ако някой от Сома е прегърнат от човек от срещуположния пол, то той временно се превръща в някой от зодиакалните животни! Но този феномен не е никак забавен, а е ужасно проклятие, което крие тъмна история. Докато продължава своето приключение, тя се среща с още членове на зодиакалното семейство, но дали сърдечността и нейната устойчива природа ще могат да я подготвят за това, което се крие зад вратите на дома Сома?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾