Fruits Basket

フルーツバスケット

След инцидент, в който губи майка си, 16-годишната Тоору (Tooru) се мести с дядо си, но тъй като се правят ремонти в дома му не е в състояние да продължи да живее при него. Тъй като се страхува да остане при семейството си, защото ще я критикуват, но не иска и да натовари своите приятели, момичето се принуждава да живее самичка в палатка в гората.

Една вечер, докато се прибира от работа, тя намира палатката си заровена под свлачище. "Принцът" на училището, Юки Сома (Yuki Souma), заедно с братовчед му Шигуре Сома (Shigure Souma), се натъкват на Тоору и решават да я поканят да остане при тях, докато ремонтите на дядо ѝ не приключат.

При пристигането си в къщата на Сома, Тоору открива тайната им - ако някой от Сома е прегърнат от човек от срещуположния пол, то той временно се превръща в някой от зодиакалните животни! Но този феномен не е никак забавен, а е ужасно проклятие, което крие тъмна история. Докато продължава своето приключение, тя се среща с още членове на зодиакалното семейство, но дали сърдечността и нейната устойчива природа ще могат да я подготвят за това, което се крие зад вратите на дома Сома?

Трейлър

За да изгледате всички 33 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾