Free! Eternal Summer

Free!-Eternal Summer-

Въпреки че клубът по плуване в гимназия Иуатоби (Iwatobi High School Swim Club) е създаден преди година, новите членове едва сега трябва да се присъединят. Сега, когато Харука Нанасе (Haruka Nanase) и Макото Тачибана (Makoto Tachibana) са ученици за последна година, заедно с по-младите си приятели Нагиса Хазуки (Nagisa Hazuki) и Рей Рюгазаки (Rei Ryuugazaki), трябва да намерят начин да привлекат нови членове. Ако не успеят, отборът ще бъде принуден да бъде разпуснат следващата година заради липсата на членове.

Междувременно, с неизбежното завършване идва времето, в което завършващите трябва да плануват бъдещето си. Харука и Макото са несигурни по кой път да тръгнат, за разлика от техния приятел Рин Мацуока (Rin Matsuoka), новият капитан на клуба по плуване в Академия Самезука (Samezuka Academy Swim Club), който е решен да изпълни мечтата си и да стане професионален плувец.

Появяват се и други проблеми когато стар приятел на Рин на име Соске Ямазаки (Souske Yamazaki) идва в града, за да учи в Академия Самезука. Появата на наскоро проучения плувец създава напрежение между него, Рин и Харука.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾