Fate/Zero

フェイト/ゼロ

Премиера:
02/10/2011г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
28 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
ufotable
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Magic, Supernatural
Продуценти:
Aniplex, Nitroplus, Seikaisha, Notes

С обещанието да изпълнява всякакви желание, всемогъщия Свещен Граал (Holy Grail) предизвиква три войни в миналото, всяка от които се оказва твърде мъчителна и жестока, за да остави свой победител. Въпреки това, богаташкото семейство Айнцберн (Euinzbern) е убедено, че Четвъртата война за Свещения Граал ще е различна - именно защото Свещения Граал е в техните ръце. Поради тази причина, мразеният от всички "Магически убиец", Кирицугу Емия (Kiritsugu Emiya), е нает от семейството, подкрепяйки договора си с брак с единствената си дъщеря Ирисвиел (Irisviel).

Кирицугу е в центъра на една невероятна игра на оцеляване, изправен пред шест други участника, всеки от които е въоръжен с древен демон и подхранвани от уникания идеали и желания. Придружен от демона си , Сабер (Saber), всеизвестният наемник скоро открива най-големия си опонент в Кирей Котомине (Kirei Kotomine) - свещеник, търсещ спасение от празнотата в себе си в преследването на Кирицугу.

Въз основа на романа, написан от Ген Уробучи (Gen Urobuchi), Fate/Zero ще покаже събитията от Четвъртата война за Свещения Граал - 10 години преди Fate/stay night. Станете свидетели на една смъртоносна битка, в която трудно някой би могъл да оцелее.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾