Fate/Zero

フェイト/ゼロ

С обещанието да изпълнява всякакви желание, всемогъщия Свещен Граал (Holy Grail) предизвиква три войни в миналото, всяка от които се оказва твърде мъчителна и жестока, за да остави свой победител. Въпреки това, богаташкото семейство Айнцберн (Euinzbern) е убедено, че Четвъртата война за Свещения Граал ще е различна - именно защото Свещения Граал е в техните ръце. Поради тази причина, мразеният от всички "Магически убиец", Кирицугу Емия (Kiritsugu Emiya), е нает от семейството, подкрепяйки договора си с брак с единствената си дъщеря Ирисвиел (Irisviel).

Кирицугу е в центъра на една невероятна игра на оцеляване, изправен пред шест други участника, всеки от които е въоръжен с древен демон и подхранвани от уникания идеали и желания. Придружен от демона си , Сабер (Saber), всеизвестният наемник скоро открива най-големия си опонент в Кирей Котомине (Kirei Kotomine) - свещеник, търсещ спасение от празнотата в себе си в преследването на Кирицугу.

Въз основа на романа, написан от Ген Уробучи (Gen Urobuchi), Fate/Zero ще покаже събитията от Четвъртата война за Свещения Граал - 10 години преди Fate/stay night. Станете свидетели на една смъртоносна битка, в която трудно някой би могъл да оцелее.

Трейлър

За да изгледате всички 14 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Уникално аниме

не дори от 2006 е по-добро от това и много безинтересно освен анимация това е

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах