Fate/strange Fake: Whispers of Dawn

Премиера:
02/07/2023г.
Тип:
Специални
Епизоди:
1
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
55 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
A-1 Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Supernatural
Продуценти:
Aniplex, Notes

Fate/strange Fake“ се фокусира върху несъвършено копие на Войната за Граала, въз основа на Третата война за Свещения Граал във Фуюки (Fuyuki). След приключването на третата война за Граала, базирана в САЩ организация с магьосници, различна от базираната в Лондон Асоциация на маговете, използва данни от войната за Граала във Фуюки, за да планира свой собствен ритуал.

Седемдесет години по-късно те използват град Сноуфийлд (Snowfield) като свещена земя за своята собствена война за Граала. Те обаче не успяват да възпроизведат успешно всеки аспект на ритуала, в резултат на което той действал само като имитация, която загубила класа „Сабя“ и позволила призоваването на странни „Слуги“, поради размиването на определението за „герой“.

Ронгал (Rohngall) и неговият ученик Фалдеус (Faldeus) са изпратени от Асоциацията на маговете да разследват града и състоянието на войната. Фалдеус, който е шпионин на американската организация, убива Ронгал при пристигането им, макар да знае, че Ронгал е просто марионетка. Той заявява, че тяхната война за Свещения граал е в процес на разработка и е истинска, предизвиквайки суматоха в Часовниковата кула, и че иска да „рекламира“ проекта на Асоциацията.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾