Fate/Stay Night

Премиера:
07/01/2006г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Studio Deen
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Magic, Romance, Supernatural
Продуценти:
Geneon Universal Entertainment, Frontier Works, TBS, KlockWorx, Notes

След като мистериозен пожар убива семейството му, Ширу (Shirou) е спасен и осиновен от Кирицугу Емия (Kiritsugu Emiya), който го въвежда в магията и справедливостта.

Една вечер, години след смъртта на Кирицугу, докато Ширу си чиси в училището, оказва в средата на смъртоносна среща между двама свръхчовеци, познати още като Слуги. Докато се опитва да се измъкне, обаче, е уловен от единия Слуга, получавайки животозастрашаващо нараняване. По чудо момчето оцелява, но похитителят му се връща отново, за да завърши това, което е започнал. В своето отчаяние, Ширу призовава своя Слуга, рицар на име Сабер (Saber). Дуото се оказва принудено да участва в Петата война за Свещения Граал (the Fifth Holy Grail War) - битката на седем магове с техните призовани Слуги, като голямата награда не е нищо друго освен всемогъщия Свещен Граал.

Fate/Stay Night следва Широ, който се бори в намирането на тънката граница между това да си герой и убиец, сблъсквайки своите идеали със суровата реалност около него. Дали момчето ще стане герой като осиновителя си или ще умре?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾