Fate/Stay Night

След като мистериозен пожар убива семейството му, Ширу (Shirou) е спасен и осиновен от Кирицугу Емия (Kiritsugu Emiya), който го въвежда в магията и справедливостта.

Една вечер, години след смъртта на Кирицугу, докато Ширу си чиси в училището, оказва в средата на смъртоносна среща между двама свръхчовеци, познати още като Слуги. Докато се опитва да се измъкне, обаче, е уловен от единия Слуга, получавайки животозастрашаващо нараняване. По чудо момчето оцелява, но похитителят му се връща отново, за да завърши това, което е започнал. В своето отчаяние, Ширу призовава своя Слуга, рицар на име Сабер (Saber). Дуото се оказва принудено да участва в Петата война за Свещения Граал (the Fifth Holy Grail War) - битката на седем магове с техните призовани Слуги, като голямата награда не е нищо друго освен всемогъщия Свещен Граал.

Fate/Stay Night следва Широ, който се бори в намирането на тънката граница между това да си герой и убиец, сблъсквайки своите идеали със суровата реалност около него. Дали момчето ще стане герой като осиновителя си или ще умре?

Трейлър

За да изгледате всички 24 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

как ирония че това е по-добро от fate zero - еми какво да се прави

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах