Fate/Extra: Last Encore - Illustrias Tendousetsu

Fate/EXTRA Last Encore イルステリアス天動説

Английско заглавие:
Fate/Extra: Last Encore - Illustrias Geocentric Theory
Премиера:
29/07/2018г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
3
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
32 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Shaft
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy

След като побеждават различните „Повелители на етажа“ от шестте предишни нива, Хакуно Кишинами (Hakuno Kishinami) и Сабер (Saber) пристигат на най-горния етаж на Лунната клетка. Техният противник ще бъде Леонардо Б. Харуей (Leonardo B. Harwey) - най-силният Майстор в историята на Войната за Светия Граал и настоящ любимец на феновете след предишната му победа.

Когато стигат до поле с цветя сред плаващи острови, Хакуно, Сабер и Рин Тоосака (Rin Toosaka) се натъкват на мъж с качулка, който се грижи за цветята. Сабер веднага изважда острието си пред забулената с плащ фигура, която се разкрива като принц Гауейн (Prince Gawain) - Платинения Сабер и рицар на Кръглата маса. Въпреки това, когато той настоява, че няма интерес да се бие, четиримата обсъждат безкрайните възможности за Светия Граал, като Хакуно е решен да върне Лунната клетка в първоначалния ѝ вид.

Дискусията им завършва с далечен звън, който оглася небето. Изтерзаният Гауейн, знаейки значението му, съобщава на тримата, че не им остава много време живот. Той ги подканва да се отправят към последното бойно поле, където двамата Сабери ще се дуелират още веднъж, за да определят бъдещето на човечеството.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾