Fate/Apocrypha

Премиера:
02/07/2017г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
25
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
A-1 Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Magic, Drama, Supernatural
Продуценти:
Aniplex, Half H.P Studio, Notes, Tokyo MX, BS11

Свещеният Граал е мощна, древна реликва, способна да изпълни всяко желание, което собственика ѝ желае. За да получат тази сила, различни магьосници, познати като „майстори“, призовават Легендарните героични духове, известни още като „слуги“, за да се борят за тях в разрушителната война за Свещения Граал. Само последната останала двойка от майстор-слуга ще получи така желаната награда. И все пак, третата война завършва неубедително, тъй като Граалът мистериозно изчезва след конфликта.

Много години по-късно, магьосническият клан Yggdmillennia обявява своето притежание на Свещения Граал и възнамерява да напусне Асоциацията на Маговете. В отговор, Асоциацията изпраща 50 елитни магове да вземат Граала. Всички без един, обаче, са избити, като оцелелият е използван за пратеник, предавайки на Асоциацията декларация за война.

Тъй като в конфликта участват само две страни, войната за Свещения Граал поема необичайна форма. Както Yggdmillennia, така и Асоциацията на Маговете ще разполагат с по седем двойки господар-слуга и страната, която изгуби всичките си войници ще загуби и артефакта. Докато 14-те господари призовават своите слуги на бойното поле, магическият свят трепери в очакване на надигащата се война за Свещения Граал.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾