Fate/Apocrypha

Свещеният Граал е мощна, древна реликва, способна да изпълни всяко желание, което собственика ѝ желае. За да получат тази сила, различни магьосници, познати като „майстори“, призовават Легендарните героични духове, известни още като „слуги“, за да се борят за тях в разрушителната война за Свещения Граал. Само последната останала двойка от майстор-слуга ще получи така желаната награда. И все пак, третата война завършва неубедително, тъй като Граалът мистериозно изчезва след конфликта.

Много години по-късно, магьосническият клан Yggdmillennia обявява своето притежание на Свещения Граал и възнамерява да напусне Асоциацията на Маговете. В отговор, Асоциацията изпраща 50 елитни магове да вземат Граала. Всички без един, обаче, са избити, като оцелелият е използван за пратеник, предавайки на Асоциацията декларация за война.

Тъй като в конфликта участват само две страни, войната за Свещения Граал поема необичайна форма. Както Yggdmillennia, така и Асоциацията на Маговете ще разполагат с по седем двойки господар-слуга и страната, която изгуби всичките си войници ще загуби и артефакта. Докато 14-те господари призовават своите слуги на бойното поле, магическият свят трепери в очакване на надигащата се война за Свещения Граал.

Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾