Fairy Tail

フェアリーテイル

В мистичната земя на Фиор (Fiore), магията съществува като съществена част от ежедневието. Безброй магически гилдии са в основата на цялата магическа дейност и служат като места за магии за магьосници със сходно мислене, за да се съберат заедно и да приемат задачи. Сред тях Фейри Тейл (Fairy Tail) се откроява от останалите като място на сила, дух и семейство.

Луси Хеартфилиа (Lucy Heartfilia) е млада магьосница, търсеща ключовете за божествената порта, като мечтата ѝ е да стане пълноправен магьосник, присъединявайки се към тази прочута гилдия. Момичето се натъква на Нанцу Драгнийл (Natsu Dragneel) и партньорът му Хепи (Happy), които са със задачата да намерят приемния баща на Нанцу, драконът Игнел (Igneel).

Луси бива измамена от непознат, попадайки в капана на отвличане, но е спасена от Нанцу. Шокирана, тя разбира, че той е член на Fairy Tail и я кани да се присъедини към тях. Там Луси се запознава със странните членове на гилдията, като ледения магьосник Грей Фулбъстър (Gray Fullbuster) и магическия боец Ерза Скарлет (Erza Scarlet). Заедно като семейство, те се бият със силите на злото, помагат на тези в нужда и правят нови приятели, като същевременно се наслаждават на безкрайното приключение на Fairy Tail.

Трейлър

За да изгледате всички 176 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Ако сте с google chrome като браузър няма да ви ги отваря субтитрите . Аз го гледах от safari и на всичките епизоди ги имаше 😀 .

Това аниме няма субтитри от 50 епизод нагоре

оня с ноктите е голям глупак

Чак на 64 еп. има субтитри . За таблет или компютър. От телефон иначе само може да се гледат епизодите без. Само на него излизат.

32 и 33 също сигурно и нагоре епизодите нямат ще е хубаво да ги оправите 😁

Епизод 30 , 31 нямат субтитри

Обичам те нацу Грей Ерза Луси

Обичам те нацу Грей Ерза Луси

THE POWER OF FRIENDSHIP IS BEST

Jojo e po dobro

Може да се самоубиеш 😘

Доста от епизодите са без превод което е Мнг разочароващо 😒

Мисля, че проблемът е, че субтитрите са от вбокс, а те напоследък и на мен не ми излизат нещо. Но иначе си епизодите би трябвало да си имат превод, може би от телефона или друг браузър ще проработи?

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах