Fairy Tail

フェアリーテイル

В мистичната земя на Фиор (Fiore), магията съществува като съществена част от ежедневието. Безброй магически гилдии са в основата на цялата магическа дейност и служат като места за магии за магьосници със сходно мислене, за да се съберат заедно и да приемат задачи. Сред тях Фейри Тейл (Fairy Tail) се откроява от останалите като място на сила, дух и семейство.

Луси Хеартфилиа (Lucy Heartfilia) е млада магьосница, търсеща ключовете за божествената порта, като мечтата ѝ е да стане пълноправен магьосник, присъединявайки се към тази прочута гилдия. Момичето се натъква на Нацу Драгнийл (Natsu Dragneel) и партньорът му Хепи (Happy), които са със задачата да намерят приемния баща на Нанцу, драконът Игнел (Igneel).

Луси бива измамена от непознат, попадайки в капана на отвличане, но е спасена от Нанцу. Шокирана, тя разбира, че той е член на Fairy Tail и я кани да се присъедини към тях. Там Луси се запознава със странните членове на гилдията, като ледения магьосник Грей Фулбъстър (Gray Fullbuster) и магическия боец Ерза Скарлет (Erza Scarlet). Заедно като семейство, те се бият със силите на злото, помагат на тези в нужда и правят нови приятели, като същевременно се наслаждават на безкрайното приключение на Fairy Tail.

Трейлър

За да изгледате всички 176 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

До всички, които имат проблем със субтитрите !
Проблема се решава, като изключите adblock,adguard или подобни добави, а другия вариант е да влезнете в самите добавки и да добавите сайта ( animes-portal.info ) в меню бял списък или доверени сайтове.

Not me гледайки анимето за втори път заради ТикТок видео😂 😂 😂

Аз го гледам за пръв път заради едно видео "спри и анимета което ти се падне него ще гледаш" и ето..тук съм

Заслужава си анимето, не се замисляйте дали да го гледате, а директно отивайте на 1ви епизод!

доста яко

Защо си навсякаде😭😭😭

101 epizod spira na 10 ta minuta

Олеле като гледам не съм единствения който споменава за тази проблем 😅 😅

А и този праблем за 2ри път го споменавам в коментарите...

Уважаеми фенове обръщам се кам вас, и по специално към админите одговорящи за това прекрасно аниме, има доста епизоди маже би повече от 16 в кото няма Бг превод или дублажът се разминава доста (става въпрос между 50 и 85 епизод )да ви помоля да да обърнете внимание за решението ня проблема ако е невъзможно насочете ме към подходяща платформа за това благодаря

Старо аниме е просто. Май по едно време заменях едни епизоди, но имаше и такива, за които не можах да намеря нещо по-добро. А, и за тези, в които нямаш превод, вероятно просто субтитрите са от самия вбокс, а адблока понякога ги блокира тях. Иначе си ги има.

брат анимето е доста старо но не е нужно да са тези с лошо качество защото има по-добро

един умен човек

страшно добро

Това аниме е много добре има много екшан,приятелства, тъжни и забавни моменти. Придавати много емоции. Заслужава си да се гледа.

какво просто се съгласявам с теб

Ако ги гледате през Firefox също стават

Ако сте с google chrome като браузър няма да ви ги отваря субтитрите . Аз го гледах от safari и на всичките епизоди ги имаше 😀 .

Чак на 64 еп. има субтитри . За таблет или компютър. От телефон иначе само може да се гледат епизодите без. Само на него излизат.

Аз пробвах и от там ама пак няма

32 и 33 също сигурно и нагоре епизодите нямат ще е хубаво да ги оправите 😁

Епизод 30 , 31 нямат субтитри

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах