Fairy Tail: 100 Years Quest

FAIRY TAIL 100年クエスト

Премиера:
?/07/2024г.
Тип:
ТВ сериал
Статус на излъчване:
Предстоящо
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Shounen, Adventure, Comedy

Стогодишната мисия - мисия, която е толкова трудна и опасна, че остава неизпълнена повече от век. Макар безброй магове да са се опитвали да се справят с тази изтощителна задача, резултатите им са завършвали с огромно поражение или дори нещо по-лошо. Въпреки това Нацу Драгнийл (Natsu Dragneel) и приятелите му - Луси Хертфилия (Lucy Heartfilia), Грей Фулбастър (Gray Fullbuster), Ерза Скарлет (Erza Scarlet) и Уенди Марвел (Wendy Marvell), придружавани с превилите се Хепи (Happy) и Шарлес (Charlés) - амбициозно се впускат в мисията.

Година след като гилдията Fairy Tail е победила дяволските сили на Акнология (Acnologia) и Зереф (Zeref), Нацу и компания се отправят към северния континент Гилтина (Guiltina), където търсят работодателя на 100-годишното търсене и получават почти невъзможната си мисия. А тя е да запечатат Петимата драконови богове - група хора с такава огромна сила, че ако бъдат оставени сами, могат да причинят глобално опустошение. Междувременно към Fairy Tail е привлечен нов енергичен член на име Тоука (Touka). Въпреки че нейната жизнена енергия и страстна природа я правят идеална за гилдията, изглежда, че в нея има нещо повече, отколкото изглежда на пръв поглед.

Решени да изпълнят привидно непреодолимата си мисия, Нацу и приятелите му започват коварното търсене на Драконовите богове. След като обаче се сблъскват с нова тъмна гилдия на име Диаболос (Diabolos), както и с най-новия новобранец на Fairy Tail, който разкрива истинските си качества, групата приятели ще открият, че 100-годишната мисия не е единственото предизвикателство, пред което са изправени.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾