Eyeshield 21

アイシールド21

Сена (Sena) е типичното срамежливо дете, което тепърва навлиза в гимназиалните си години и се опитва просто да оцелее през трудния училищен живот. Непрекъснато тормозен, той е свикнал почти постоянно да бяга.

Пребиваването му в гимназията обаче е на път да стане много по-трудно, след като капитанът на училищния отбор по американски футбол, Хирума (Hiruma), не става свидетел на невероятната ловкост и бързина на младото момче, по време на едно от неговите бягства от хулигани. Хирума планира да направи Сена защитник на „The Devil Bats“, с надеждата, че отборът ще го споходи късмета и от посмешище ще станат претенденти в японската училищна лига.

За да опази скъпоценния си звезден играч от съперничеството на вербуващите, той записва Сена като „секретар на отбора“, давайки му тъмен наличник и прякора „Айшийлд 21“.

„The Devil Bats“ се стремят да си проправят пътя към Коледната Купа - годишен турнир, на който присъстват най-добрите японски футболни отбори. Дали ще успеят да спечелят първенството? Дали Сена ще успее да се превърне от плах, дребен първокурсник в звезден играч?

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

И аз също препоръчвам, страшно силно заглавие!

Едно уникално спортно аниме, което задължително трябва да се гледа 😍. Препоръчвам го.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах