Extreme Hearts

Extreme Hearts(エクストリームハーツ)

Премиера:
10/07/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Seven Arcs
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Music, Sports
Продуценти:
TBS, King Records

Действието се развива в близкото бъдеще. „Хиперспортът“ се превръща в хоби състезание, което е популярно както сред децата, така и сред възрастните. Хийори Хаяма (Hiyori Hayama) е певица от гимназията, която няма никакви допирни точки с „Хиперспорта“. Историята обаче започва да се разгръща след определен инцидент и среща.

Това е историята за това как срещнахме най-добрите си приятели“.

Хийори Хаяма е амбициозна певица, която се премества в Токио, за да дебютира. Винаги е обичала да пее и се надява да застане на сцената като любимата си изпълнителка. За съжаление, развлекателната индустрия не е само забавление и игри, тъй като тя се проваля на прослушване след прослушване, неуспявайки да продаде песните си

Оказвайки се все още на стартовата линия, тя преследва единствената си възможност да направи следващата крачка напред - участва в „Екстремни сърца“. Популярното събитие е турнир по хиперспорт, в който участниците се състезават в различни спортове, използвайки екипировка, подобряваща способностите им, за да получат шанс да направят своя голям пробив. Макар да е атлетична, липсата на познания за хиперспортовете поставя Хийори пред проблем. За щастие, тя се сприятелява с момичета, които имат опит в различни спортове, и се включват в турнира, заедно с Хийори, надявайки се да видят как тя се издига до върха.

Сега, участвайки в отбора RISE, главната ни героиня и съотборничките ѝ научават за негласното правило на „Екстремни сърца“ - всички състезатели трябва да са артисти или да се стремят да бъдат такива. За членовете на отбор RISE изправянето пред конкуренцията е вдъхновяващо начинание, което проправя пътя към откриването на нови интереси и вечни приятелства.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾