Etotama

えとたま

На всеки 60 години небесата провеждат свещен ритуал, наречен ETM12. Този обичай включва избор на достойни Ето-мусуме-небесни същества, представляващи различни животни, които са на път да станат членове на китайския зодиак или така наречения Ето-шин. Въпреки това, от първия ETM12 преди две хиляди години, оригиналната група Ето-шин царува, без да бъде заменяна.

Няа-тан (Nyaa-tan) е Ето-мусуме котка, която се стреми да стане член на зодиака в текущия ETM12. Изпълнението на амбицията ѝ изисква да осигури 12 печата, по един за всеки Ето-шин. За тази цел, тя трябва да спечели различни битки, използвайки Сол/Лул (Sol/Lull) - божествена енергия, създадена от човешки положителни емоции. Но тази задача изобщо не е лесна, тъй като силите ѝ като Ето-мусуме са далеч под способностите на средностатистически Ето-шин. Като такава, тя се нуждае от постоянен източник на енергия.

Случайна среща запознава Няа-тан с Такеру Амато (Takeru Amato), който току-що се е преместил в апартамента, където тя тайно е отседнала. За нейна радост, Амато открива, че произвежда висококачествен Сол/Лул, отличавайки го от повечето хора. Така започва тяхната история. Докато Такеру подкрепя Няа-тан и мечтите ѝ, той среща Ето-шин и започва да разкрива мистериозно минало.


Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах