Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi

エスカ&ロジーのアトリエ ~黄昏の空の錬金術士~

Английско заглавие:
Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky
Премиера:
10/04/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Gokumi
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy
Продуценти:
Sotsu, Pony Canyon

Светът преживява много Затъмнения като бавно се приближава към своя край. В този свят, в западния обсег на „Земята на Здрача“, съществувала нация, която просперирала благодарение на алхимията. За да оцелеят при евентуалното пристигане на Мрачния Край, хората влагат силите си в преоткриване и пресъздаване на изгубени алхимични технологии. Преоткритата технология от миналата ера е събрана в алхимичния изследователски град, известен още като Центъра, където са провеждали редица изследвания как да се спре напредването на вечния мрак.

Еска (Escha) е момиче, което живее в малко градче на границата и използва знанията си по древна алхимия, за да помага на другите. Тя е назначена в отдела за развитие. Лоджикс (Logix) е млад мъж, който изследва алхимията в Центъра. След като научава най-новите алхимични техники, той иска да се прехвърли в малкото градче, в което има липса на хора, за да приложи новите си знания в действие. Там той се запознава именно с Еска, след като бива назначен в нейния отдел.

Двамата си обещават да използват алхимичните си умения заедно и да донесат така нужния успех на отдела за развитие... и да помогнат на своите хора.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾