Eiyuuou, Bu wo Kiwameru Tame Tenseisu: Soshite, Sekai Saikyou no Minarai Kishi♀

英雄王、武を極めるため転生す ~そして、世界最強の見習い騎士♀~

Английско заглавие:
Reborn to Master the Blade: From Hero-King to Extraordinary Squire ♀
Премиера:
10/01/2023г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Comet
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy
Продуценти:
MediaNet, Nippon Columbia, KlockWorx, Hobby Japan, My Theater D.D., Muse Communication, AQUA ARIS, Bit grooove promotion, CTW

От смъртния си одър кралят-герой Инглис (Inglis), който обожествяван рицар и господар на всичко, което вижда пред очите си, гледа надолу към империята, която е построил с могъщата си ръка. След като е посветил живота си на държавното управление и благоденствието на поданиците си, единственото му неизпълнено желание е да живее отново, този път за себе си - живот на воин, на който се бил посветил преди възхода си във властта.

Богинята покровителка Алистия (Alistia) чува молбата му и му се усмихва, хвърляйки душата му в далечното бъдеще. Богините действат по загадъчен начин - не стига, че Инглис вече е дъщеря на незначително благородническо семейство, но и на първата церемония по съзряване на 6 години е призната за неспособна да започне рицарското си поприще!

За една амбициозна дама като Инглис обаче това не е толкова пречка, колкото предизвикателство, за което е (пре)родена. „Не кръвта, която тече във вените ти, прави рицаря, а кръвта, която си пролял на бойното поле!“ Завесата се вдига над легендата за една необикновена дама оръженосец, преродена, за да овладее острието!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾