Drifters

Премиера:
07/10/2016г.
Тип:
ТВ сериал + OVA
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Hoods Drifters Studio
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Historical, Adventure, Seinen, Samurai, Comedy
Продуценти:
Hoods Entertainment, NBCUniversal Entertainment Japan, Shounen Gahousha

В битката за Секигахара през 1600 година, Тойохиса Шимазу (Toyohisa Shimazu) е ариергарда на оттеглящите се войници и едва когато се озовава в модерен, блестящ бял коридор, че е критично ранен. Изправен единствено пред стоическия Мурасаки (Murasaki) и стотици врати от двете им страни. Тихихуса мигновено решава да се пъхне в най-близката до него врата и се вкарва в свят, напълно различен от неговия.

Странната реалност е населена от всякакви фантастични същества, както и от воини от различни епохи от света на войника, за които се смята, че отдавна са мъртви. Той бързо се сприятелява със скандалния военачалник Ода Нобунага (Oda Nobunaga) и древния стрелец Йоичи Сукетака Насу (Yoichi Suketaka Nasu) и бързо научава за политическите вълнения, които разкъсват континента.

Нещо повече, те са призовани като „Дрифтери“, за да се борят срещу „Края“, които са отговорни за създадената империя Орте. Те пък се опитват по всякакъв начин да унищожат Дрифтерите. С увеличаващата се мощ на Края, се увеличава и влиянието на империята на елфите и другите получовеци. От Тойохиса и групата му от не конвенционални герои зависи да се бият в една съвсем нова световна война, за да помогнат на имперските възгледи, като същевременно защитават земята, която претендират за своя и да предизвикат Края.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾