Dragonaut: The Resonance

ドラゴノーツ-ザ・レソナンス-

Двадесет години преди началото на историята един астероид, който се отправя към Земята, унищожава Плутон. Заради разрушаването на планетата, астероидът Танатос временно спира. За да се избегне предстоящото унищожение на Земята, Международната Агенция за Развитие на Слънчевата Система (ISDA) работи над “Проект-Д” (D-Project) и след като откриват драконово яйце на дъното на океана създават Dragonaut. Главната цел на това оръжие е да унищожи астероида, когато настъпи момента. Скоро обаче откриват, че космическият обект не е единствената им заплаха, тъй като на Земята се появяват силни драконоподобни създания, склонни да унищожат всичко около себе си.

След като става свидетел на убийство, извършено от едно от тези същества, самотният 18-годишнен Джин Камиширо (Jin Kamishiro), който изгубил семейството си в катастрофа преди две години, се забърква в мистериите на драконите и накрая е избран за пилот на Dragonaut. По време на своето приключение му помага загадъчната Тоа (Toa), която спасява живота му след като съществата го атакуват. Докато навлизат все по-дълбоко в мистериите на драконите, двамата стават все по близки и попадат на нови приятели и врагове.

Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Не се лъжете по малко тъпия му постер, анимето си е свестен сай-фай. Малко поостарял вече, гледана от днешна гледна точка, но преди ми беше много интересно.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах