Dragon Ball Super

ドラゴンボール超(スーパー)

Изминали са седем години от събитията в Dragon Ball Z, Земята е в мир и хората ѝ живеят свободни от всякакви опасности, дебнещи във Вселената. Този мир обаче се оказва краткотраен - спящо зло се събужда в тъмните дебри на галактиката. Това е Беерус (Beerus), безмилостният Бог на разрушението.

Разтревожени от пророчеството, че ще бъде победен от „Супер Сайян Бог“ (Super Saiyan God), Беерус и ангелският му придружител Уис (Whis) започват да претърсват Вселената за това мистериозно същество. Не след дълго те стигат до Земята, където се натъкват на Сон Гоку (Son Goku), един от най-могъщите воини на планетата и неговите подобно силни приятели.

Трейлър

За да изгледате всички 14 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

айде де преведете го чакаме 5 месеца и половина

Айде де моля преведете го😠😠😠😠😠😭😭😭!

Моля качете останалите епизоди😭😭😭😭😭😭😭🤧🤧🤧🤧🤧 Обичам това anime!

koga she kachite vsichki epizodi?

ХОРА ЕПИЗОДИТЕ ОТ 37 ДО 76 ВКЛЮЧИТЕЛНО ГИ НЯМА!!!! ЧОВЕКА КОЙТО Е КАЧИЛ ОТ 1-37 ВКЛЮЧИТЕЛНО СЕ КАЗВА ВЪВ ВИБОКС animespro А ЧОВЕКА КОЙТО Е КАЧИЛ ОТ 77-131 ВКЛЮЧИТЕЛНО СЕ КАЗВА Son_Goku!!!! РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ОТ 37 ДО 76 ЕПИЗОД ВКЛЮЧИТЕЛНО ЛИПСВАТ ИЛИ НЕ СА ПРЕВЕДЕНИ!!! КОГАТО НЯКОЙ ГИ ПРЕВЕДЕ ЩЕ ГИ КАЧАТ

аз във момента съм превел всички епизоди чакам дс ме бсоравят uploder за да ги кача

@ixtiandar как се казваш в vbox? Чакам доста дълго да преведат dragon ball super , радвам се че си го превел <3

Koga shte go napravish

hora mislq da si napraq sobstven sait deto da se prevejdat animete shtor tuka se krade a ne se prevejdat

Здравей! Думата "кражба" е малко силна. Във всеки епизод е поставен линк към съответния във вибокс7. Сайтът е създаден, за да може всички анимета да са на едно място и да е по-лесно. Ако някой поиска преводите му да не се качват тук, то админите се съобразяват с него.😀 Разбира се това да си направиш сайт, в който има авторски преводи ше е супер.

Как се казваш в vbox ? Чаках доста дълго време да преведат преведът dragon ball super , радвам се че си го превел.<3

Nali pishe 4e sa 131 episoda za6to ima samo 14

За хората, които питат! Анимето е преведено! Просто епизодите от номер 15 до номер 76 липсват. От 77 до 131 ги има преведени във vbox7! Преводачът се пише Son_Goku.

някой ще го преведе ли

пълен срам е да не преведете такова аниме а да превеждате анимета като boruto и one price анимето е легендарно из целия свят а никой не си прави труда иначе има тук анимета който са забравени от бога със качество под нулата

Брат. Как не разбрахте? Просто няма интерес към него, а към другите има. Като се появи някой, който иска да го преведе, ще го преведе. Преводите на другите неща нямат нищо общо. Всеки си превежда, каквото си харесва.

@Minona за съжеление тук ще те успоря и мисля че, си подбрал грешни думи анимето има огромна слава и всичко.Моля не се основавай но собствени предпочитания за да казваш че няма интерес към него,3>

Имах предвид, че няма интерес от някой, който да го преведе. Иначе знам, че е някакво с много сезони, дето отдавна го има.

Dragon Ball e легенда. Дало е начало на сегашните анимета и е доста трудно да се откроиш от него. Трябва ти качествена история, не само да тренираш и да станеш по-силен. Това е копие от dragon ball-овете. Без него нямаше да има one piece, naruto, bleach и много останали.

Защо първото аниме което обединява български weeb ове не е качено цялото

Някой да го завърши.

Във vbox7 ги има, но от 15 до 75 липсват.

Ще го завършвате ли?

Защо няма епизоди< анимето е класика и го няма.

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах