Dragon Ball Kai

ドラゴンボール改

Премиера:
05/04/2009г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
97
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Toei Animation
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Shounen, Adventure, Martial Arts, Supernatural, Comedy

Пет години след събитията в Dragon Ball, експертът по бойни изкуства Гоку (Gokuu) е вече женен мъж с четиригодишен син на име Гохан (Gohan). Докато присъства на събиране със старите си приятели на остров Костенурка (Turtle), празненствата биват прекъснати от хуманоиден извънземен на име Радиц (Raditz), който не само, че разкрива истината зад миналото на Гоку, но и отвлича Гохан.

Тъй като Радиц проявява сила над всичко, което Гоку е виждал досега, той е принуден да се обедини със стария си враг Пиколо (Piccolo), за да спаси сина си. Но когато двамата разкриват тайната на седемте мистични Драконови топки, изпълняващи желания, на Радиц, той им заявява, че в расата му, Саяните (Saiyans), се крие повече и те няма да пропуснат възможността да се възползват от силата на Драконовите топки за себе си.

Тези събития поставят началото на сагата за Dragon Ball Kai, история, в която Гоку и компания постоянно защитават галактиката от все по-могъщи заплахи. Странни, комични, стоплящи сърцата и заплашителни герои се събират в поредица от битки, които изтласкват силите и способностите на Гоку и неговите приятели отвъд всичко, което някога са преживели.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾