Douluo Dalu

斗罗大陆

Английско заглавие:
Combat Continent, Soul Land
Премиера:
20/01/2018г.
Тип:
ONA
Епизоди:
26
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
20 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Sparkly Key Animation Studio
Озвучаване:
Китайско
Държава:
Китай
Жанрове:
Action, Fantasy, Historical, Adventure, Martial Arts, Romance
Продуценти:
Tencent Penguin Pictures

Тан Сан (Tang San) е един от най-престижните последователи на клана по бойни изкуства на сектата Тан и несравним в използването на скрити оръжия. С високи очаквания към него, старейшините на сектата вярват, че го очаква светло бъдеще. Тан обаче решава да захвърли живота си, с цената на получаването на забранените знания на сектата – действие, наказуемо със смърт. Тан, вече доволен от възнесението си към познанието, не вижда причина да продължава да живее и скача от Върха на Ада, но не подозира, че това няма да е краят на съществуването му.

На континента Доулуо (Douluo) силните надделяват, а слабите загиват. Всеки човек притежава вроден дух, някои от които могат да бъдат култивирани и подсилени, даряващи потребителя си с различни ползи. Онези, родени с такива духове, могат да станат Духовни майстори – професия, считана за една от най-благородните на континента.

Тан, прероден в този странен свят, познава само живота на син на ковач. На шест години, той участва в церемонията за Духовни майстори и открива, че духът му е Синя сребърна трева – по общо мнение най-безполезния дух на света. За разлика от това, обаче, той притежава силна духовна сила. Сега и с помощта на спомените за миналия си живот, бъдещето на Тан като Духовен майстор не е никак мрачно.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾