Douluo Dalu

斗罗大陆

Тан Сан (Tang San) е един от най-престижните последователи на клана по бойни изкуства на сектата Тан и несравним в използването на скрити оръжия. С високи очаквания към него, старейшините на сектата вярват, че го очаква светло бъдеще. Тан обаче решава да захвърли живота си, с цената на получаването на забранените знания на сектата – действие, наказуемо със смърт. Тан, вече доволен от възнесението си към познанието, не вижда причина да продължава да живее и скача от Върха на Ада, но не подозира, че това няма да е краят на съществуването му.

На континента Доулуо (Douluo) силните надделяват, а слабите загиват. Всеки човек притежава вроден дух, някои от които могат да бъдат култивирани и подсилени, даряващи потребителя си с различни ползи. Онези, родени с такива духове, могат да станат Духовни майстори – професия, считана за една от най-благородните на континента.

Тан, прероден в този странен свят, познава само живота на син на ковач. На шест години, той участва в церемонията за Духовни майстори и открива, че духът му е Синя сребърна трева – по общо мнение най-безполезния дух на света. За разлика от това, обаче, той притежава силна духовна сила. Сега и с помощта на спомените за миналия си живот, бъдещето на Тан като Духовен майстор не е никак мрачно.

Трейлър

За да изгледате всички 26 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾