Douluo Dalu

斗罗大陆

Тан Сан (Tang San) е един от най-престижните последователи на клана по бойни изкуства на сектата Тан и несравним в използването на скрити оръжия. С високи очаквания към него, старейшините на сектата вярват, че го очаква светло бъдеще. Тан обаче решава да захвърли живота си, с цената на получаването на забранените знания на сектата – действие, наказуемо със смърт. Тан, вече доволен от възнесението си към познанието, не вижда причина да продължава да живее и скача от Върха на Ада, но не подозира, че това няма да е краят на съществуването му.

На континента Доулуо (Douluo) силните надделяват, а слабите загиват. Всеки човек притежава вроден дух, някои от които могат да бъдат култивирани и подсилени, даряващи потребителя си с различни ползи. Онези, родени с такива духове, могат да станат Духовни майстори – професия, считана за една от най-благородните на континента.

Тан, прероден в този странен свят, познава само живота на син на ковач. На шест години, той участва в церемонията за Духовни майстори и открива, че духът му е Синя сребърна трева – по общо мнение най-безполезния дух на света. За разлика от това, обаче, той притежава силна духовна сила. Сега и с помощта на спомените за миналия си живот, бъдещето на Тан като Духовен майстор не е никак мрачно.

Трейлър

За да изгледате всички 26 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Има ли някакво развитие или нещата са в застой? Гледам в imdb епизодите са 119 вярна ли е тази информация?

Да, те са много епизоди, не помня колко точно бяха. Ако търсиш епизодите по-нататък виж Douluo Dalu: Jingying Sai, че тук сме ги разделили на сезони.

За сега са общо 160 епизода !
Даже днес гледах 160-тия в youtube

Minona ще преведеш ли 2ри сезон плс🙇

Не го превеждам аз, но преводачката му май беше споменала, че ще превежда и втори сезон.

линковете са забранени Ето ти линк към всичките епизоди преведени на Английски

Защо пише че анимето е завършено?

Не само, че не е завършен но има втори сезон и се чака 3-ти.

През колко време ще качвате епизодите ?

невероятно аниме уникално качество на картината просто не мога да повярвам ще ми стане едно от любимите анимета препоръчвам го на всеки и сам много благодарен че е качено браво адмирации и за превода

Къде го видя това качество ?

пич туй не е аниме туй е видеоигра story mode

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах