Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue.

同居人はひざ、時々、頭のうえ。

Английско заглавие:
My Roommate is a Cat
Премиера:
09/01/2019г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Zero-G
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Slice of Life, Comedy

Субару Миказуки (Subaru Mikazuki) е 23-годишен автор на мистерии, голям интроверт и неловко срамежлив човек. Той по-скоро би си останал вкъщи, за да чете книга, отколкото да излезе навън и да общува с хората. Допълнителни изостряйки живота си на усамотение, родителите му трагично загиват при инцидент преди много години, оставяйки го сам-самичък на света.

Един ден, докато дава посещава гроба на родителите си, Субару се натъква на малка сиво-бяла котка на име Хару (Haru), която в крайна сметка прибира у дома. Той обаче никога досега не се е грижил за друго живо същество - дали ще успее да се грижи за котка? Хару е благодарен на Субару, тъй като той е склонен да ѝ дава каквато храна пожелае - истински лукс за котка, свикнала с грубия живот на улицата. Но тя забелязва, че той дори не може да се грижи за себе си! Дали ще успее да се справи с този кретен?

Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue. разказва историята на малко вероятно приятелство между човек и котка, които се опитват да разберат повече за новия си съквартирант.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾