Dororo to Hyakkimaru

どろろと百鬼丸

Английско заглавие:
Dororo
Премиера:
06/04/1969г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
26
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
26 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Mushi Production
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Adventure, Supernatural
Продуценти:
Fuji TV

За да подпомогне завладяването на Япония, безмилостният господар Дайго Кагемицу (Daigo Kagemitsu) предлага на 48 демона да принесе в жертва своя все още нероден син. Демоните приемат и на следващия ден детето се ражда с липсващи крайници, в последствие и безмилостно оставен да се носи по течението на реката.

Петнадесет години по-късно, инатливо момче на име Дороро (Dororo) се бори да оцелее срещу глада и потискащите самураи по улиците на обедняло и разкъсано от войната село. След като разярява група разбойници, той е нападнат от тях, но мистериозен мъж го спасява, твърдейки, че чува духове наблизо. И както може да се очаква, внезапно излиза чудовище от реката. Мистериозният мъж премахва фалшивите си ръце, разкривайки скрити остриета, с помощта на които убива чудовището, малко преди да си тръгне.

Същата нощ, докато боецът върви през гората, младото момче се приближава до него и заявява, че ще го придружи по пътя му. Тогава непознатият му се представя като Хяккимару (Hyakkimaru) и му разкрива, че много от частите на тялото му са били откраднати от демони и че макар да се е стремял да води спокоен живот, пак не могъл да избяга от безмилостния им натиск. Въпреки тази стряскаща история, Дороро все пак настоява да го придружи. И така, Хяккимару пътува из Япония с новия си спътник и кученце на име Нота (Nota), изправяйки се пред бруталността както на ада, така и на човечеството.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾