Dorohedoro

ドロヘドロ

Премиера:
13/01/2020г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
MAPPA
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Sci-Fi, Horror, Seinen, Comedy

Дупката (Hole) е мрачен, мизерен и безреден район, където плячкосването и смъртта са обичайни неща. Царство без закони и етични норми, което играе ролята на тестово поле за магическите потребители, които се съревновават. Като раса, заемаща най-високо място в обществото, магическите потребители смятат обитателите на Дупката за не повече от насекоми. Убивани, осакатявани и ползвани за експерименти, безсилните обитатели на Дупката ежедневно заливат болницата.

Притежавайки свободен достъп до и от шахтата и с малко препятствия пред техния авторитет, магическите потребители изглеждат непримирими за повечето, освен за някои. Кайман (Kaiman), който е повече влечуго, отколкото човек, е един  от тези личности. Той ги преследва в необмислено търсене на отговори, разполагайки единствено с надежден чифт щикове и имунитета си към магия. Прокълнат с външния си вид и измъчван от кошмарите си, потребителите на магията са единственият му шанс да върне живота си към нормалното. С най-голямото си препятствие, а именно стомахът, неговата спътничка Никайдо (Nikaidou), която държи ресторанта „Гладен бръмбар“, се оказва най-големият му съюзник.

Поставен в мрачен свят с дяволита обстановка, Dorohedoro успява да поддържа добра смесица от комедия и лекомислие със смърт и касапница. Поемайки многобройни обрати, докато проследява животите на жителите на Дупката, историята вплита един уникален свят с неземен произход и мрачен външен вид, който не е за гнусливите или лесно разстройващите се.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾