Dog Days''

ドッグデイズ''

Английско заглавие:
Dog Days 3
Премиера:
11/01/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Seven Arcs Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure
Продуценти:
Aniplex, Starchild Records, Bandai Namco Games, Glovision

Чинку Изуми (Cinque Izumi), Нанами Такацуки (Nanami Takatsuki) и Ребека Андерсън (Rebecca Anderson) се налага отново да предприемат пътуване до Флонярд и да вземат участие в приятелските военни игри на трите съюзнически нации - Република Бисквити (Biscotti Republic), Галет (Galette) и Пастилаж (Pastilage). Чинку е героят на Бисквити, който е братовчед на героя от Галет. Ребека е герой на Пастилаж и скъп приятел на Чинку.

Dog Days'' започва в човешкия свят. Ребека подготвя нещата си от Япония за пътуването си обратно до Пастилаж. Междувременно в Англия, Чинку и Нанами тръгват към Бисквити и Галет, когато смахната поредица от лош късмет, под формата на светкавица, ги отклонява от крайната им цел. Скоро те се озовават в голямата Драконова гора, защитена от драконова жрица на име Шару (Sharu). Тя им съобщава, че демоните заплашват да нахлуят в гората ѝ, както и на целия континент Флонярд!

Изглежда, че е на път да започне истинска война в Dog Days''. Ще успеят ли тези трима герои да спасят целия континент от тези зли същества?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾