Digimon Ghost Game

デジモンゴーストゲーム

Английско заглавие:
Digimon Ghost Game
Премиера:
03/10/2021г.
Епизоди:
67
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Toei Animation
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure, Comedy
Продуценти:
Yomiko Advertising, Fuji TV

Доклади за мистериозни създания, познати като „Холограмни духове“ са гореща тема в социалните мрежи през последните няколко години. Според слуховете няколко хора са станали жертва на тези призраци. Късметлиите, оцелели след срещата си със свръхестествените създания, твърдят, че те приличат на холограми със смущения.

Хиро Аманокауа (Hiro Amanokawa) е ученик в средно училище академия Хазакура (Hazakura), който вярва, че тези доклади са само градска легенда. Но с нарастването честотата на случаите, той си спомня за деня, в който баща му внезапно изчезва, а странни дигитални часовници са единственото останало от изчезването му. Също като при останалите доклади, случилото се с бащата на Хиро не може да бъде обяснено с конвенционална логика.

Един ден, когато съученик в академията бива атакуван от холограмен дух, Хиро и приятелят му Киошироу Хагашимитарай (Kiyoshirou Higashimitarai) решават да проучат въпроса. Неочаквано за главният ни герой, това разследване бележи първата им стъпка към отриването на опасен свят, неизвестен на човечеството досега.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾