Digimon Adventure:

デジモンアドベンチャー

През 2020 г. технологията е навсякъде. Всяко цифрово устройство по света е свързано от единна мрежа, в която се пренасят данни. Без хората дори да подозират, тази мрежа се е превърнала в дом на форми на живот, известни като „Дигимон“.

Петокласникът Таичи Ягами (Taichi Yagami) се подготвя за летен лагер, когато в Токио започват да се случват странни неща - някои електронни системи започват да излизат извън строй. Когато открива, че сестра му и майка му са в капана в движещ се влак, той се втурва към близката гара. Изведнъж Таичи се пренася в друг свят, където среща странно създание на име Агумон (Agumon), което по някакъв начин вече знае името му. Освен това, той получава странно устройство, наречено „Digivice“, което му позволява да комуникира с нецифровия свят.

Таичи открива, че е в „Мрежата“ съществува вирусоподобен Дигимон, който атакува зоните, поддържащи електронните системи на Токио. От Таичи и партньора му Агумон зависи да спрат тези кибератаки, преди целият свят да бъде застрашен от действията на пакостливия Дигимон.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾