Diamond no Ace

ダイヤのA[エース]

С безпогрешен замах, който батера напълно изпуска, Ейджун Савамура (Eijun Sawamura) губи бейзболните финали от средната школа. Разочарован от провала си, той и съотборниците му си дават за стигнат до националния турнир, веднага щом започнат гимназиалните им години. Всичко обаче се променя, когато разузнавач неочаквано го кани в престижната токийска гимназия Сейдо (Seidou), след като вижда потенциала в необикновения му питчерски стил. Окуражен от съотборниците си Ейджун приема поканата, готов да подобри своите умения и да играе на много по-конкурентно бейзболно ниво.

Сега обаче, когато се заобиколен от много голям брой опитни играчи, Ейджун се бои да намери мястото си отбора. Той заявява, че ще един ден ще стане най-добрия от всички, но само ако първокурсникът Сатору Фуруя (Satoru Furuya) не си спечели титлата първи. С неговите главозамайващи бързи топки, младокът бързо успява да си спечели желаното място в началния списък. С добавянето на тези талантливи нови играчи към вече и без това силния състав, бейзболният отбор на Сейдо има за цел да стане най-добрият в Япония.

Трейлър

За да изгледате всички 75 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

как може да има само 7 лайкаа ?????!?

яко анимееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах