Diabolik Lovers More Blood (Season 2)

Юи Комори (Yui Komori), все още държана в плен от братята Сакамаки (Sakamaki) - чистокръвни вампири след нейната кръв - преживява още по-странни обрати в живота си след престоя си в дома им. Макар и преследвана от загадъчни сънища, Юи скоро дешифрира тяхното значение, когато се оказва участничка в автомобилна катастрофа, което впоследствие води до среща с четирима нови вампира: братята Муками (Mukami), Руки (Ruki), Азуса (Azusa), Ко (Kou) и Юума (Yuuma), които улавят обърканото момиче.

По-късно Юи се събужда в имението на Муками, където братята разкриват плановете си за нея - тя е тяхната „Ева“ и нейната кръв ще намери „Адам“ сред тях. Когато го направи, то заедно ще имат властта да управляват света. Но с постоянно съревноваващите се братя Самаки, нещата може и да не протекат толкова гладко, колкото първоначално са смятали.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Когато очакваш трети сезон🥲и не ти се чака

" У дома Телевизионни предавания Zexcs работи върху Diabolik Lovers Season 3, но може и да не ...
ТЕЛЕВИЗИОННИ ПРЕДАВАНИЯ
Zexcs работи върху Diabolik Lovers Season 3, но може да не се върне преди 2019 г.
От Дони Кийт


Любовниците на Diabolik Сезон 3 виси в развитие от 2016 г. Няма новини за третия сезон на любителите на Diabolik, но Zexcs намеква за завръщането на поредицата.Това накара феновете да се чудят дали Zexcs ще приеме негативно критиките и ще затвори аниме сериала, или ще се върне с Diabolik Lovers Season 3 и ще получи похвали както от критиците, така и от феновете.

Изглежда, че Zexcs е решил да премести поредицата напред. Тъй като всеки сезон излизаше през септември с две години разлика, така че феновете очакваха, че Diabolik Lovers Season 3 ще се излъчи през септември 2017 г. Въпреки това се оказа разочарование, тъй като Zexcs отмести датата на излизане на любителите на Diabolik Season 3
Любовниците на Diabolik 3 сезон
. тепърва ще влязат в производствения си етап, така че можем да очакваме, че серията може да не се върне преди пролетта на 2019 г.

Знам, че за много фенове би било трудно да схванат тази новина, тъй като видеоиграта вече се е разширила на 6 продължения, като последното излиза през февруари 2017 г .; така че едно нещо е сигурно, че аниме студиото има достатъчно изходен материал, за да прикрие третия сезон.

Сюжет на любовниците на Diabolik
За феновете на аниме, които не знаят за любителите на Diabolik, това е основно по -сложна (и аниме) версия на поредицата Twilight.

Също така твърде много сюжетни линии в любителите на Diabolik са противоречиви, които не могат да бъдат обичани от всички. Все още има петиция на Change.org за връщане на Сезон 3 на любовниците на Diabolik. Надяваме се сериалът да се завърне до 2019 г.

Любовниците на Diabolik Сезон 3 виси в развитие от 2016 г. Няма новини за третия сезон на любителите на Diabolik, но Zexcs намеква за завръщането на поредицата. "


Това е информация за студиото, което направи първи сезон и участваше в направата за втори със затрудници.

Доколкото видях Zexcs не са спрени да правят анимета. Дори имаше едно, което е излезнало 2021 г. Въпреки че анимета в последните 3 години не са много. ТЕ НЕ СА СПЕРЕЛИ✨🖐️ Така че има малко по-голям шанс за трети сезон като знаем, че са започнали пак да пускат анимета и от нещата по-горе де👆

Ooo maleee supeer, i blagodarq che kaza nz sigorno nikoi ne go e prochel kato gledam che nqma komentari xD... NAISTINA stiskam palsi da ima 3 sezon shtom ne sa sprqli ot tolkova vreme..

Хей сега погледнах в интърнет и ми излезе Diabolik lovers 3 season и ми излязаха много клипове с частове, но имам femelly link и не мога да отворя нищо(гад мръсна) Но да можеш да направиш и за 3 сезон! Дано съм ти помогнала ;(

Всъщност 3ти сезон още не е излезнал. Явно клипчетата, които си видяла са opening на играта. Попринцип се придполага, че ще излезне 2021г., но едвали, защото така беше 2020, 2019...

Но въпреки това имай надежда

Наистина се съмнявам да има, вече са минали 6 години. Възможно е, но шансът е малък.

На 12 епизод както и сега рева :D🤚 Ще съм щастлива ако ще има 3 епизод! Ама едва ли......

казват че ще излиза 3сезон ама дали

Да има виж в интърнет!

Но сега има само тлеймър....нз

Може ли някой да ми каже в какъв ред да чета мангите 😅

ot desno na lqvo daje oshte v nachaloto na mangata ti pokazvat kak se chete

Имах в предвид като имена какъв им е реда

Кога ще има 3 сезон

и аз това се питам ама....алл как харесваш Аято? Само аз ли харесвам Шу 🤚 😃

1 сезон е по-хубав

Страхотен е , но ще имали s 3 или не.

Търсих из интернет и не намерих информация за 3ти сезон 😕

има слухове ,че ще има😌

Прекрасно аниме. Не мога да преценя дали първи или втори сезон е по-добър. И двата са много хубави

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах