Devilman: Crybaby

Дяволите не могат да приемат форма без жив приемник. Ако обаче волята на индивида е твърде силна, те могат да преодолеят демона и да получат неговата сила, превръщайки се в Дяволски притежател (Devilman).

Слаб и скромен Акира Фудо (Akira Fudou) винаги е имал кървящо сърце. Затова когато приятелят му от детинство, Рио Асука (Ryo Asuka), иска помощ от него при търсене на дяволите, Акира приема без много да се колебае. Но за изненада на Акира, двамата отиват на Шабат (Sabbath) - неморално парти на разврат и деградация. Сред кръвопролития и смърт, участниците в партито са похитени от демони, обръщайки телата им в гротески чудовища и започват да причиняват пълен хаус. В безразсъден опит да спаси най-добрия си приятел. Акира несъзнателно се слива с дявола Амон (Amon) и става Дяволски притежател, получавайки силата да победи останалите демони.

Макад и да му дава голяма сила, това ново партньорство събужда една ненаситна и праведна част от Акира. Притежавайки тялото на дявол, но със същото ревливо сърце, Акира се сработва заедно с Рйо, унищожавайки онези, които вредят на човечеството и неговите близки.

Трейлър

За да изгледате всички 10 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

баси тъжния край

въййййй много е яко цхакам с нетърпение останалите 4 епизода

Супер аниме!! Добавям си го веднага!

Нямам търпение за останалите епизоди 🤩

Заинтригуващо, ще се следи!

а другуте епизоди?

Добави анимето към Наблюдавани, за да получаваш известие при излязъл нов епизод! ✌

Това аниме е чист шедьовър, нещо, което се очакваше от Масаки Юаса - отлична анимация и история, прекрасно развиване на персонажите, УНИКАЛЕН САУНДТРАК! Аниме на 2018 и може би за първи път, когато Netflix направиха нещо стойностно в аниме света xDD

съгласна 😂 😂

Въпреки че, го гледах с некачествени субтитри пак бях изумена

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах