Devilman: Crybaby

Премиера:
05/01/2018г.
Тип:
ONA
Епизоди:
10
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
25 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
Science SARU
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Dementia, Demons, Horror, Supernatural
Продуценти:
Aniplex, Dynamic Planning

Дяволите не могат да приемат форма без жив приемник. Ако обаче волята на индивида е твърде силна, те могат да преодолеят демона и да получат неговата сила, превръщайки се в Дяволски притежател (Devilman).

Слаб и скромен Акира Фудо (Akira Fudou) винаги е имал кървящо сърце. Затова когато приятелят му от детинство, Рио Асука (Ryo Asuka), иска помощ от него при търсене на дяволите, Акира приема без много да се колебае. Но за изненада на Акира, двамата отиват на Шабат (Sabbath) - неморално парти на разврат и деградация. Сред кръвопролития и смърт, участниците в партито са похитени от демони, обръщайки телата им в гротески чудовища и започват да причиняват пълен хаус. В безразсъден опит да спаси най-добрия си приятел. Акира несъзнателно се слива с дявола Амон (Amon) и става Дяволски притежател, получавайки силата да победи останалите демони.

Макад и да му дава голяма сила, това ново партньорство събужда една ненаситна и праведна част от Акира. Притежавайки тялото на дявол, но със същото ревливо сърце, Акира се сработва заедно с Рйо, унищожавайки онези, които вредят на човечеството и неговите близки.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾