Detective Conan (TV)

名探偵コナン

Шиничи Кудо (Shinichi Kudou) е гимназиален ученик с изумителен талант в детективската работа, който е добре известен с това, че е разрешил няколко предизвикателни случая. Един ден, Шиничи забелязва двама подозрителни мъже и решава да ги последва, но по невнимание става свидетел на смущаваща незаконна дейност. За съжаление той е хванат в крачка и затова мъжете му дават експериментален наркотик, направен от тяхната престъпна организация, който със сигурност ще го довърши. За свое учудване обаче, Шиничи успява да преживее до следващия ден, но вече е в тялото на седемгодишно дете!

След като осъзнава, че е запазил изцяло първоначалната си интелигентност, той крие истинската си идентичност от всички, включително приятелката си от детството Ран Мори (Ran Mouri) и баща ѝ, частния детектив Когоро Мори (Kogorou Mouri). За тази цел той приема самоличността на Конан Едогава (Conan Edogawa), вдъхновявайки се от писателите на мистерии Артур Конан Дойл (Arthur Conan Doyle) и Ранпо Едогава (Ranpo Edogawa).

Detective Conan проследява Шиничи, който като Конан започва тайно да разрешава случаите на старши Мори зад кулисите със своите все още изключителни детективски умения, докато тайно разследва организацията, отговорна за сегашното му състояние, надявайки се някой ден да развали ефекта на наркотика.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Това са прекалено много епизоди

Както искаш, ако толко не ти допада.

преведете го

не мерси 1000 епизода едно и също нещо и не е добро или интерстно за толкова епизода

Еми явно няма да качват анимето

Ъх, не го препоръчвам, освен ако не искате да си убиете мозъчните клетки от скука... В това аниме никога няма да има сносно, логично вървене напред, тъпчат от 96-та на едно място... И случаите им вече се повтарят от години😕

вярно но мисля че е защото е прекалено дълго както при one piece повече хора са отплакват за че е дълго или сюжета е бавен и съм съгласен с това

Ами... каквото казах, тъпчат си на едно място...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах