Detective Conan (TV)

名探偵コナン

Английско заглавие:
Case Closed
Премиера:
08/01/1996г.
Тип:
ТВ сериал
Статус на излъчване:
В момента излиза
Продължителност:
25 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
TMS Entertainment
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Adventure, Mystery, Comedy, Police

Шиничи Кудо (Shinichi Kudou) е гимназиален ученик с изумителен талант в детективската работа, който е добре известен с това, че е разрешил няколко предизвикателни случая. Един ден, Шиничи забелязва двама подозрителни мъже и решава да ги последва, но по невнимание става свидетел на смущаваща незаконна дейност. За съжаление той е хванат в крачка и затова мъжете му дават експериментален наркотик, направен от тяхната престъпна организация, който със сигурност ще го довърши. За свое учудване обаче, Шиничи успява да преживее до следващия ден, но вече е в тялото на седемгодишно дете!

След като осъзнава, че е запазил изцяло първоначалната си интелигентност, той крие истинската си идентичност от всички, включително приятелката си от детството Ран Мори (Ran Mouri) и баща ѝ, частния детектив Когоро Мори (Kogorou Mouri). За тази цел той приема самоличността на Конан Едогава (Conan Edogawa), вдъхновявайки се от писателите на мистерии Артур Конан Дойл (Arthur Conan Doyle) и Ранпо Едогава (Ranpo Edogawa).

Detective Conan проследява Шиничи, който като Конан започва тайно да разрешава случаите на старши Мори зад кулисите със своите все още изключителни детективски умения, докато тайно разследва организацията, отговорна за сегашното му състояние, надявайки се някой ден да развали ефекта на наркотика.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾