Denpa Onna to Seishun Otoko

電波女と青春男

Английско заглавие:
Ground Control to Psychoelectric Girl
Премиера:
15/04/2011г.
Тип:
ТВ сериал + OVA
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Shaft
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Sci-Fi, Slice of Life, Comedy
Продуценти:
Starchild Records, TBS

Макото Нива (Makoto Niwa) внимателно преброява положителните и отрицателните младежки преживявания, с които се е сблъскал, сякаш за да оцени собствения си живот. Когато родителите му заминават зад граница, той се премества да живее в нов град при леля си, приветствайки готов шанса за ново начало. Въпреки това, колкото и обикновено да си е представял юношеството си, никога не би могъл да вземе предвид съществуването на загадъчна отдавна изгубена братовчедка.

След като се премества в къщата на леля си, той открива братовчедката, за която никога не е чувал - Ерио Тува (Erio Touwa). Макар да е на възрастта на Макото, тя не би могла да бъде по-различна - предпочита да се увива във футон по цял ден, вместо да ходи на училище. Тя дори твърди, че е извънземно, а с речта и личността си, които го потвърждават, всеки шанс на Макото да мечтае за нормален живот е моментално изхвърлен през прозореца.

Когато се запознава с редица други ексцентрични момичета в града, главният ни герой ще трябва да се изправи пред възможността да види младежките си точки в червено. Той обаче може да се изненада колко вълнуваща може всъщност да се окаже една необичайна младост.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾