Deltora Quest

デルトラクエスト

Много отдавна ковачът Адин (Adin) изковал колан със седем могъщи скъпоценни камъка, по един от седемте племена на Делтора (Deltora). Притежавайки несравнимата сила на колана, той отблъснал опита на Лорда на сенките (Shadow Lord) да унищожи кралството. Адин бил коронясан за крал на Делтора, но той никога не забравил, че врагът е останал непобеден.

Векове по-късно, споменът за Лорда на сенките е вече избледнял и почти забравен, хората от Делтора смятат управляващите за безпристрастни и безхаберни. За техен ужас Лордът на сенките напада отново и унищожава Колана на Делтора, разпръсквайки седемте скъпоценни камъка из целия континент. Джаред (Jarred) е близък приятел на младия крал Ендон (Endon), който помага на краля и съпругата му да избягат от замъка, докато Лорда на сенките го превзема, като се разделят, за да се скрият по-добре.

Сега, Лорда на сенките властва над Делтора и много години минават под неговото тиранично управление. Въпреки това все още има капка надежда у сина на Джаред, Лийф (Lief), който отгледал с любов и обучил да намери разпръснатите скъпоценни камъни, за да сглоби отново Колана на Делтора. Заедно в команията на Барда (Barda) и Жасмин (Jasmine), Лийф трябва да се изправи пред подли врагове и опасни зверове, за да прогони Лорда на сенките и да върне мира в родната си земя.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

защо няма епизоди разбирам да бе някое ново аниме но това е многогодишно и се надявам ако някой адми чете това да отговори

Защо няма епизодите?

puskaite go po barzo unikalno e

Уникално! Препоръчвам на всеки! 🥰✨

Звучи интересно

Уникално е! Гледах го преди години когато го даваха на български език по Super 7. Струва си да се гледа!

Помощ! Знаеш ри къде мога да намеря епизодите сред 53? Че вече ми излиза втори сезон и малко почва без контекст а много искам да го довърша. До сега гледах английската версия обаче.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах