DECA-DENCE

デカダンス

Изминават много години, откакто човечеството е поставено на ръба на изчезването си, след внезапното заформяне на неизвестната форма на живот Gadoll. Тези, които успяват да оцелеят, сега живеят в подвижната крепост Deca-dence на височина 3000м., изградена, за да предпази хората от тази заплаха.

Обитателите на Deca-dence попадат в две категории - воините Gears, които ежедневно се борят с Gadoll и Tankers, които нямат никакви бойни умения. Един ден Tanker момичето Натцуме (Natsume), която мечтае да стане Gear, се среща с грубия Кабураги (Kaburagi) - монтьор на брони за Deca-dence.

Тази случайна среща между привидно двете противоположности - момичето с положително мислене, което никога не се отказва от мечтите си, и реалиста, който се е отказал от своите си, в крайна сметка ще разклати бъдещия ход на този свят.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Може ли някой да преведе и другите епизоди след 10 миля ви стана интересно

avatarДеактивиран акаунтпреди 9 месеца

качени са :)

На мен ми хареса, 1ви еп но малко прилича на други с подобно развитие...

Абе кво стана с това аниме, оказа се много разочароващо, предвид всичките му реклами... Тия дудъли, които ми играят главните герои през повечето време... ъх, много смотана идея. Всичко останало е "Смъртоносни машини" v2, хахах

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах