Danganronpa: Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei The Animation

ダンガンロンパ 希望の学園と絶望の高校生 THE ANIMATION

Висша академия на надеждата (Hope's Peak Academy) е елитна гимназия, която приема единствено най-талантливите ученици. Лицата, които успешно се запишат, получават свои уникални прякори, отразяващи техните умения. От петнадесет кандидати, приети в специалното училище през тази година Макото Найджи (Makoto Naegi), напълно обикновен човек, бива приет от чиста случайност и получава своето звание "Супер гимназиален късметлия" 

Найджи и неговите съученици първоначално са развълнувани, че са избрани да учат в тази престижна гимназия, но тези чувства на щастие са краткотрайни. Гимназистите се срещат с Монокума (Monokuma) - мечка, играеща ролята на главен директор, която заключва всички в училището. Надеждата на учениците за бягство и успешно дипломиране зависят от един от тях. Целта е учениците да се избиват един по един, но без да се разбере кой е убиеца. Ако убиецът бъде разкрит, той или тя, ще бъде екзекутиран на момента, а останалите оцелели ще бъдат оставени да продължат тази смъртна кампания, докато остане само един победител.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

мега яко аниме

Ейййй, много ме радва това аниме.. Рядко ще се намери такова, което да ми допадне хД

Защо са го направили горе доло през един епизод да е яко само в края не е така.

Много яко аниме

Интересен факт:След Наказанието на Мондо Киуотака гладувал защото го било страх случайно да не изяде Мондо Маслото :(

Много объркващо аниме, тамън да реша да го гледам и се чудя защо няма сезон 2, а сезон 2 не е аниме а игра кои би предположил ;)

Някой може ли да ми каже в какъв ред са сериите на danganronpa?

Ами първо е това, после Mirai-hen и Zetsubou-hen излизаха едновременно, накрая е Kibou-hen, което е общ завършек и на двете и май овата 2.5 излезе след това. А, и след като гледаш първи сезон трябва да прочетеш какво става в игрите, защото някои от тях не са анимирани, а са важни за историята преди да продължиш с Mirai-hen и Zetsubou-hen.

Наистина така ли свършва, няма ли втори сезон и какво става с Наеги и другите, когато излязат ??? 😭

Втори сезон няма, но има трети... Да, Danganronpa е шантаво. Danganronpa 3 - Mirai-hen продължава след втората игра, която не е адаптирана в аниме, Danganronpa 3 - Zetsubou-hen пък е предистория на целите серии и накрая двете се обединяват в общия им последен епизод Danganronpa 3 - Kibou-hen.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах